Už odmala mě bavilo skákat, padat a chytat balony, říká hráč kola Jiří Průša

Hráčem druhého kola se stal brankář Jiří Průša z FC Chýnov a zde vám přinášíme rozhovor s ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V první řadě ti gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. S Lišovem jste zvítězili na domácí půdě 2:1, kde jsi svými zákroky podržel tým. Jak bys zhodnotil tento zápas z tvého pohledu?
Děkuji ti a děkuji všem, co mi poslali hlas. S Lišovem jsme to neměli vůbec jednoduché, zejména v první půli. Měli nebezpečné brejky a průniky za obranu. Právě v první půli jsem musel řešit pár složitějších situací. Do druhé půle jsme naší hru výrazně zlepšili. Vytvořili jsme si pár velkých šancí, ze kterých jsme měli dát třetí gól a zápas jsme mohli dohrát víc v klidu.
Čeká vás zápas v Budějcích se Čtyrákem, jak jste připraveni a jaký očekáváš průběh?
Na tento zápas jsme připraveni jako na každý jiný, i když ho hrajeme neobvykle v pátek. Určitě nás na Čtyráku nečeká nic jednoduchého. Soupeř má ve svém týmu spoustu mladých i zkušených kluků. Jedeme se tam porvat o vítězství a věřím, že si 3 body odvezeme. (Pozn. red. Chýnov zvítězil 2:1)
V kolika letech a kde jsi s fotbalem začínal?
Myslím, že mi bylo 6 let, když jsem začal hrát a bylo to právě v Chýnově.
Byl si už od začátku v bráně?
Ano, už odmala mě bavilo skákat, padat a chytat balony. Navíc se mi nechtělo moc běhat v poli (smích). Můj děda byl dlouhá léta taky gólman v Chýnově, táta taky kdysi chytával, tak mi to po nich asi zůstalo.
Plánuješ nějaký kariérní postup?
Nad tímhle momentálně vůbec nepřemýšlím. V Chýnově máme skvělou partu kluků, výbornýho trenéra a perfektní zázemí. Momentálně si tu fotbal moc užívám. Nad tímhle momentálně vůbec nepřemýšlím. V Chýnově máme skvělou partu kluků, výbornýho trenéra a perfektní zázemí. Momentálně si tu fotbal moc užívám.
Máš nějaký oblíbený fotbalový klub ať už český nebo zahraniční?
U nás žádný oblíbený klub nemám. Ze zahraničních to je jednoznačně Real Madrid.
Čeká tě tučný příspěvek do klubové pokladny za tento rozhovor?
Až si tento rozhovor přečte Vlasta (náš pokladník), tak mě nějaký příspěvek do kasy rozhodně nemine. Už mi tam stihl něco napsat i za vítězství v anketě (smích).
Máš nějaký vtipný moment nebo trapnou situaci ze zápasů?
Tady se mi první vybaví náš trenér. Ten má často během zápasů a tréninků výborný hlášky a příběhy. Vždycky pobaví celý tým.
Máš kromě fotbalu i jiné záliby?
Je to převážně sport, hlavně tenis přes léto. Rád cestuju a jezdím po výletech. Poslední dobou mě hodně baví muzika, koncerty a především hra na kytaru.
Děkuji ti moc za rozhovor a přeji ti ať se daří jak je fotbale tak i v osobním životě. ☺
Děkuji moc, tobě také. ☺

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.