,,Táta mě jako trenér nijak zvlášť neprotežuje. Doma řešíme téměř výhradně fotbal a výhoda tak je, že řešíme jeden tým!" říká hráč 12. kola 1.A třídy, Lukáš Makovec!

Hráčem kola 1.A třídy se stal celkem jednoznačně s více než 36% všech hlasů teprve 17letý záložník z týmu FK Skalná Lukáš Makovec. Rozpovídal se mimo jiné o tom, že po hřišti nepobíhá pouze jako hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu bych ti rád pogratuloval k ocenění hráče kola a zajímalo by mě, jak ty sám jsi se svým výkonem ze zápasu spokojen a jak hodnotíš celý zápas proti Ostrovu
Děkuji! Zápas s Ostrovem a svůj výkon budu hodnotit určitě kladně. Těší mě, že jsme vyhráli a předvedli solidní výkon, škoda pouze dalších neproměněných šancí. Osobně si myslím že jsem byl pro tým přínosem směrem do ofenzívy i do defenzívy. Hrálo se mi dobře a jsem rád že jsem dal i gól. Jako tým jsme zápas odmakali a zaslouženě vyhráli.
Věnuješ se fotbalu od malička, nebo si prošel i jinými sporty?
Od malička hraju pouze fotbal, rekreačně občas tenis nebo kolo.
A celý život za Skalnou?
Začínal jsem ve Skalné, ve 13 letech jsem přestoupil do Sokolova a čtyři roky jsem působil tam. V "koronapauze" jsem se vrátil do Skalné.
Co tě přimělo se vrátit?
Jeden z důvodů je škola, také mi nevyhovovalo dojíždění a časové navázání tréninku po škole. Přestup do Skalné znamená také více času pro mou další funkci ve fotbale a tou je rozhodčí, kterého dělám už třetím rokem.
U rozhodčího bych se rád pozastavil. Je to pro tebe jen koníček, případně přivýdělek, nebo bys rád dosáhl nějaké vyšší mety?
Dělat rozhodčího mě samozřejmě baví a rád bych se propracoval na vyšší úroveň, jinak je to i slušný přivýdělek.
Propracoval třeba až do první ligy?
Na profesionální úroveň je dlouhá a složitá cesta, nicméně ano, je to můj sen!
Tak to ti v něm budu určitě držet palce a budu se těšit, až se na tebe budeme dívat v tv! Nicméně bych se chtěl ještě zeptat, jaké to je, mít za trenéra vlastního tátu?
Myslím si, že táta je velmi dobrý trenér a vede mužstvo správným směrem, mě nijak neprotežuje a má ke všem stejný metr. Já to nějak zvlášť nevnímám, jen ho znám líp než ostatní. Doma probíráme téměř jen fotbal a výhoda tak je, že řešíme jeden tým!
A máte stejné oblíbence i co se týče top týmů?
Samozřejmě, oba fandíme Juventusu!
No jo, jak jinak! Měl jsi možnost zahrát si s Pavlem?
Na tréninku jsem se s ním potkal několikrát, ale v mistráku ne.
Na závěr by mě zajímalo, jak vidíš umístění Skalné na konci sezony? A pokud bys chtěl něco vzkázat všem, co pro tebe hlasovali, tak máš teď možnost.
Neustále sleduji výsledky naší soutěže a myslím si, že téměř každý může porazit každého. Pokud budeme předvádět stabilně kvalitní výkony, myslím si, že budeme v horní polovině tabulky. Těm, kteří pro mě hlasovali samozřejmě děkuji, výhry si vážím!
Mockrát díky za tvůj čas Luky, měj se hezky!
Taky děkuji, ať se daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.