Hráč 14. kola Pavel Hezoučký je rád, že může ve Viktorii Plzeň hrát s Peterem Grajciarem a pod vedením Pavla Horvátha

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal hráč béčka Viktorie Plzeň Pavel Hezoučký. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte utkání se Slavií, které jste vyhráli 3:2?
Utkání se Slávií hodnotím kladně, protože se vyhrálo a každá výhra se počítá. Hlavně výhra se Slávií je cenná, protože Slavia se neporáží každý den, takže to hodnotím kladně.
Vstřelil jste krásnou branku. Chtěl jste to takhle trefit?
Tak co se týče branky, tak jsem dostal myšlenku do hlavy, že udělám rychlou kličku dovnitř a vystřelím. Díky bohu se to povedlo.
Přestoupil jste do Plzně ze Sparty. Co Vás vedlo k tomuto kroku?
Ze Sparty jsem přestoupil, protože jsem cítil, že potřebuji změnu a Viktoria Plzeň se ozvala. Jsem moc rád, že jsem v takovémto klubu. Jsme skvělá parta a kluci v týmu jsou hodně šikovní, takže jsem moc rád, že tu s nimi můžu hrát.
Narodil jste se v Olešníku, stejně jako David Lafata. Ten se domů po vrcholové kariéře vrátil. Zajdete se občas na fotbal v Olešníku podívat?
Jelikož se nedostanu tolik domů, tak je těžké se chodit dívat, ale sleduji zápasy na internetu. Kdykoliv jsem doma, tak se moc rád přijdu podívat.
Nastupoval jste v juniorce, po změně systému hrajete dospělou soutěž. Co se Vám zamlouvá více?
Více se mi rozhodně zamlouvá dospělý fotbal. Je to lepší soubojově, chováním, hrou. Pro každého mladého hráče si myslím, že je to jedině dobře, aby se, jak se říká, otrkal v dospělém fotbale.
Co byste říkal na posun da áčka Viktorie a co Vám k němu ještě chybí?
Tak samozřejmě bych byl blázen, kdybych se nechtěl dostat do áčka, to bych ten fotbal pak nemusel hrát, kdybych neměl cíle. Áčko Viktorie je ale velmi vysoký level se skvělými a zkušenými hráči. Musím na sobě stále pracovat a zlepšovat se, pak jen doufat, že to přinese ovoce.
V některých utkáních nastupují i hráči z áčka. Jak velké posílení to pro mužstvo je?
Tak vždycky, když přijde někdo z áčka, tak doufáme v jeho kvality a že nám pomůže, jak nejlépe bude moci.
V kabině jste samí mladí kluci a potom zkušený Peter Grajciar. Jak s ním vycházíte a padají narážky na jeho věk?
Peťa Grajciar je zkušený hráč a velký profík, ale zároveň bych řekl, že je to strašně hodný kluk a výborný do party. Všichni si Grajciho moc vážíme a každou zkušenost co předává i s trenérem Horváthem všichni hltáme, protože toho mají za sebou opravdu hodně a skvělou kariéru. Jsem jen rád, že můžu hrát pod trenérem Horváthem a s Peťou Grajciarem. Samozřejmě občas padnou nějaké vtípky na jeho adresu, ale vše je v malé míře a myšlené ze srandy. Peťa je super kluk a bere všechno s humorem.
Anketu o hráče kola jste vyhrál dost suverénně. Kdo Vám svými hlasy pomohl.
Anketu jsem vyhrál a jsem za to moc rád. Samozřejmě se zapojila aktivní rodina a každý z rodiny mi nějak, jak mohl, poslal hlas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.