Všichni děláme maximum pro to, aby nás nikdo neporazil, máme super partu, pochvaluje si hráč kola Jan Novák

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jan Novák – TJ Spartak Žebrák. V zápase proti Zaječovu si odehrál svoje a pomohl svému týmu k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Proti Zaječovu jste vyhráli na jeho hřišti o jednu branku a tím jste zařídili první prohru Zaječova na jeho hřišti. Jaký to byl zápas a byl nějaký zápas v letošní sezóně těžší?
Díky za gratulace. Věděli jsme, že Zaječov doma v této sezoně zatím neprohrál a pokud se mu dá šance, bude o výsledek hodně bojovat, což se také potvrdilo. Na druhou stranu věříme ve své kvality, proto jsme do Zaječova nejeli rozhodně se strachem. Začali jsme ideálně a hned ve druhé minutě po vykombinování na středu hřiště Karel Vajs zakončil svůj únik gólově. Bohužel domácí brzy vyrovnali po naší, spíše mé chybě, kdy jsem vystoupil proti špatnému hráči a nestačil jsem se vrátit na místo, kde jsem měl být. Jinak si myslím, že míč jsme měli více na kopačkách my a domácí hráli spíše nakopávané balony. Na malém hřišti jsme se snažili držet své hry, a to se také vyplatilo. Co se týká poslední otázky – každý zápas je jiný. Vyhráli jsme i větším rozdílem s fotbalovějším týmem, takže nejde přesně říci, jaký zápas byl nejtěžší.
Máte téměř stoprocentní bodový zisk. Remizovali jste jen první zápas proti Trubínu. Litujete této remízy?
Já osobně ano. Byl to divný zápas. Šance jsme nějaké měli, mě nebyl uznán gól, kterému údajně předcházel faul, ale sám pomezní mi říkal, že nic takového neviděl, takže asi i smůla. Každopádně jestli se nepletu, tak Trubín všechny další domácí zápasy vyhrál, tak remíza ve finále asi dobrá.
Kdo zastaví vaši skvělou sérii bez porážky?
Všichni děláme maximum pro to, aby se to nikomu nepovedlo, ale soutěž je teprve v polovině, takže budu jen doufat, že to přijde co nejpozději, nebo vůbec. (úsměv) V současné partě si to strašně užívám a makáme jako tým, takže uvidíme. (úsměv)
Nyní máte neskutečných 34 bodů, nezjišťovali jste si jaký je rekord bodů v OP Beroun?
Tuto informaci nemám a zda to někdo zjišťoval, to nevím. Každopádně to není důležité. Jdeme zápas od zápasu a víme, že se hraje ještě o 42 bodů, což je ještě velké číslo.
Kdo je pro vás osobně největším rivalem ze všech týmu v soutěži?
Nemám rád Trubín. Jinak co se týká kvality, tak je to Trubín a Lev B
Prezentujete se jako tým kombinační hrou, je něco na čem chcete ještě víc zapracovat jako tým i vy sám osobně?
Vždy je na čem pracovat a od toho máme trenéra, který ty nedostatky vidí nejlépe. Od minulé sezony se tým hodně posunul, byl to první společný rok a ten herní rozdíl je teď opravdu znát. Osobně bych jako stoper chtěl dostávat méně branek, protože z těch 4 si myslím, že 2 jsme dostat vůbec nemuseli. (úsměv)
Zkusil byste říct některé hráče, kteří by neměli chybět v sestavě podzimu?
Jelikož jsme momentálně na prvním místě a s výsledky, které máme, tak by tam pravděpodobně neměl chybět celý Žebrák do jednoho!! (úsměv) No a na lavičce bych byl moc rád např. za Nováka – Lev, Radek Klička – Trubín, Frýda a Honza Morstein – Jáchymov, což jsou podle mě všichni velké síly okresu.
Připravujete se vy sám na zápas nějak speciálně?
Ne
Jak hráči z Žebráku slaví své výhry?
Ještě v kabině si pustíme pár písniček. No a co následuje mimo areál, nemůžu zveřejnit a fotky také držíme raději v tajnosti – nikdo by nevěřil, že za týden stojíme opět na hřišti. Spíše než o oslavu vítězství se jedná podle mě o super partu, kdy si prostě večery a rána společně užíváme.
Mini dotazník Jana Nováka:
Kdo z týmu neuhne ze souboje?
Neuhne nikdo, musel bych je vyhlásit a kluci nechtějí, abych se rozčiloval. (úsměv)
A simuluje někdo od vás z týmu?
Ne, nemáme rádi plačky. Vlastně možná když se někomu nechce na trénink, tak raději simuluje, ale do zápasu to bolet přestane. (úsměv)
Za kolik zvládnete uběhnout jeden kilometr?
Během hrací doby, což je 90 min jsem snad kilák alespoň jednou uběhl, ale jistý si nejsem. Běháme podle věku, proto u nás brání i útočníci, což jsou ještě děti a mě to na hřišti stačí odstát. (úsměv)
Kdo toho po zápase nejvíc vypije?
To asi nemůžu jmenovat. Stejně by mi to nevěřil, protože dle fotek si to sám nikdy nepamatuje.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.