Člověk nikdy nejde do zápasu s tím, že chce prohrát, říká hráč kola Libor Pechoč

Dalším hráčem kola se stal Libor Pechoč z SK Lišov a my vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě hráč kola. Jak byste z Vašeho pohledu zhodnotil zápas s Nemanicemi?
Děkuji, bylo to především vítězství celého týmu. Zápas to byl velice těžký, bojovný a asi jsme na konci měli více štěstí než soupeř, který několikrát trefil pouze tyč naší brány. Pro mě osobně to byl zápas po velmi dlouhé době, kdy jsem s klukama hrál první soutěžní zápas. Získali jsme důležité tři body, které jsou pro nás velmi cenné, jelikož se teď moc výsledkově nedařilo.
Lišov se teď pohybuje v tabulce na posledním místě. Čím si myslíte, že to je? V loňské sezóně skončil na čtvrtém místě.
Hraju s klukama pouze chvíli, takže si nedovolím posuzovat a něco hodnotit. Ale Lišov na poslední místo rozhodně nepatří, tak je to určitě jen otázka času, kdy se zase vrátí na přední příčky.
Jaká je Vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Dalo by se říct, že jsem takový velký fotbalový amatér. Fotbal hraji sice od dětských let, kde jsem prošel několika pražskými týmy. Po přechodu do chlapů, jsem chvíli hrál za Podolí Praha a poté asi půl roku za středočeské Zlonice. Následně jsem na několik let skončil a hrál pouze občasně s kamarády. A teď jsem dostal šanci si zahrát za Lišov, kterou jsem využil a jsem za to rád.
Nastoupil jste na první zápas a hned jste se prosadil vstřelenou brankou. Byl jste spokojený se svým výkonem?
Já byl především rád, že jsem to přežil, takže moc spokojený jsem se sebou nebyl. Je potřeba trošku získat fyzičku, bez které to jde dost špatně a poté to bude lepší. Důležité je ale vítězství a získané tři body do tabulky.
O víkendu vás čeká velmi těžký soupeř. Týn zatím ani jednou neprohrál. Myslíte, že je tu možnost, že byste mohli přerušit sérii výher Olympie? Už kolikrát se v jiných soutěžích stalo, že právě poslední zvítězil nad prvním.
Člověk nikdy nejde do zápasu s tím, že chce prohrát. Každý chce vyhrát, takže se o vítězství popereme a uvidíme jak to dopadne. Týn má každopádně velmi dobrou formu.
Máte oblíbený fotbalový tým, popřípadě hráče?
Moje srdeční záležitost je Sparta a z ciziny Arsenal. Bohužel ani jednomu týmu se dlouhodobě nedaří, tak jak by mělo.
Máte kromě fotbalu i jiné zájmy?
Rekreačně si rád zahraju ještě hokej, ale veškerý čas trávím se svojí rodinou a dětmi, které se mi starají o zábavu dostatečně.
Tomu rozumím, také mám děti (smích). Máte nějaké fotbalové cíle, kterých byste chtěl dosáhnout?
Mít hlavně dobrou partu lidí a fotbalem se bavit. Myslím si, že tohle v Lišově najdu. Výsledky se musí časem dostavit. Jak se říká, jednou jsi dole, jednou nahoře.
S tím naprosto souhlasím, vše se může ještě změnit v jarní části. Děkuji moc za rozhovor a přeji ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě a ať Vám děti dělají jen samou radost.
Děkuji, Vám také.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.