Bylo jasné, že se do Mšece vrátím, říká Jiří Kapek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k triumfu nejlepšího hráče kola, již po třetí za sebou zvítězil hráč Mšece, čekal jsi, že tě spoluhráči ,,vyhlasují''?
Doufal jsem, že už někdo Vojtu Pechance porazí v této dovednostní disciplíně, ale vzal si to za své a je asi neporazitelný. (smích)
Do Mšece jsi se vrátil z Nového Strašecí, jaký byl hlavní důvod tvého odchodu?
Ve Mšeci bydlím a chodím na hřiště téměř denně, takže bylo jasné, že se vrátím. Sliboval jsem to už dlouho, téměř to dopadlo před rokem a letos se to již dotáhlo
V sezóně se tobě i týmu daří, v čem vidíš hlavní klíč k úspěchu týmu a tvých dobrých výkonů?
Týmu se daří především protože se na tuhle soutěž celkem poctivě trénuje a ve slušném počtu. Trenér nenechá nikoho moc polevit a je dobrá parta. Mé výkony kor v některých zápasech zas tak nadstandardní nejsou. (smích)
Přejdeme k ligovému fotbalu, komu fandíš v naší FORTUNA LIZE a naopak v cizině a proč?
Fandím v podstatě pouze Chelsea, mám to tak již od svých asi 12ti let. Druhý můj oblíbený klub je Atletico Madrid, ale to je především kvůli mému nejoblíbenějšímu hráči Diego Costovi. Ve FORTUNA Lize nefandím žádnému klubu a nijak zvlášť ji ani nesleduji.
Jak vnímáš současný stav naší reprezentace, myslíš, že jsme nakročili k lepším zítřkům?
Abych řekl pravdu, tak zápasy reprezentace také moc nesleduji, ale výsledky začínají být lepší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.