Zařvat v kabině umím asi nejlíp já, říká Petr Šána z Bedřichova!

Hráčem 12. kola jste si zvolili brankáře Petra Šánu z Bedřichova, do sestavy se nominoval svým výkonem ze zápasu proti Ledči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k zisku hráče 12. kola. Do zápasu jsi byl nominován za svůj výtečný výkon v zápase proti Ledči, ve kterém jsi také chytil penaltu, co by jsi řekl k zápasu ?
Do zápasu jsme nastoupili oslabení o 5 hráčů základní sestavy. První poločas byl vyrovnaný, řekl bych. V druhém poločase jsme se zatáhli a Ledeč nás začala přehrávat. Bojovnosti a i se štěstím jsme ale vybojovali bod.
Získal jsi polovinu všech hlasů, sháněl jsi někde hlasy pro sebe nebo jsi se do rozesílání vůbec nezapojoval ?
Ne vůbec ne. Mám ale zodpovědnou manželku a kamarády, kteří se o to postarali.
V této sezóně jste nováčkem Kp, i přesto už máš 4 nuly v letošní sezoně, co říkáš na Krajský přebor ? čekal jsi to těší ? a jaký je to skok z A-třídy.?
V minulosti jsem si vyzkoušel vyšší soutěže, takže z toho vyjukaný nejsem. My jsme celkem věděli do čeho jdeme, věděli jsme, že jsou zde týmy, které nás prostě přehrají, zároveň jsme si vědomi toho, že fotbal hrát umíme a že s některými soupeři si to můžeme rozdat na férovku.
Jaké jsou tvoje letošní cíle ?
Cíl je jasný. A to je udržení přeboru. Máme velkou mládežnickou základnu, takže by byla škoda, aby se V Jihlavě nehrála minimálně nejvyšší krajská soutěž.
Co by jsi prozradil na kabinu Bedřichova ? je v kabině někdo, kdo je takový lídr ? a naopak, někdo kdo je takovým tajemným členem kabiny ?
Typického lídra nemáme, ale něco na ten způsob je Jan Göth . Zařvat umím ale asi já. Tajemný je jednoznačně Dan Vaněk alias "žíla"
V dalším kole přijedou na Bedřichov Speřice, jak na soupeře ?
Speřice budou samozřejmě favoritem, máme jim ale co vracet ze zimního přáteláku. My musíme dělat pořád to stejné a to, že budeme makat na 120 procent.
Je nějaký brankář, který je tvým vzorem ?
Jednoznačně Oliver Kahn.
Naše redakce se dozvěděla, že se ti minulý týden narodil syn Petr, za celou redakci moc gratulujeme, hlavně to zdraví. Díky za rozhovor
Moc Vám děkuji. Rádo se stalo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.