Číslo patnáct jsem začal nosit kvůli dobré velikosti dresu, směje se hráč kola David Spousta

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal David Spousta – TJ Spartak Žebrák. V zápase proti Karlštejnu podal dobrý výkon a vstřelil jednu branku, jeho tým vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola! Karlštejn proti vám nastoupil pouze v deseti. Jaký to je hrát od začátku v početní výhodě? Nesvazovalo vám to nohy, když jste věděli, že prostě musíte vyhrát?
Zápas jsme možná trochu podcenili a mysleli si, že to půjde samo. Karlštejn dobře bránil, a to nám dělalo velký problémy, přesto jsme si vytvořili spoustu šancí, ale většinou nás vychytal výborný gólman.
Váš spoluhráč Tomáš Kuník v minulém rozhovoru prozradil, že máte ambice vyhrát okresní přebor. Můžete to potvrdit taky?
Tak určitě, ambice vyhrát okresní přebor máme, ale je tu hodně kvalitních týmů, který budou bojovat o postup, takže to nebude nic jednoduchého.
Do Žebráka jste se vrátil z Březové v létě před sezónou, co stálo za vaším návratem?
Ve Březový jsem byl spokojený jen mi tam chyběli vyšší ambice, a právě chuť poprat se o postup mě lákala nejvíce, také skvělá parta a spoustu kamarádů.
V Březové jste nosil dres s číslem 15, máte ho i nyní ve Spartaku Žebrák, ale minulou sezónu toto číslo nosil Adam Vokáč. Takže vám číslo přenechal po domluvě, nebo jste ho získal, že jste starší než váš spoluhráč Adam?
Přenechal mi ho dobrovolně, na čísle dresu mně nezáleží. Ve Březové jsem číslo 15 začal nosit jen kvůli dobré velikosti dresu. (smích)
Když jste přestupoval, věděl jste, že budete mít místo v základní sestavě jisté? Nebo jste si ho zasloužil díky výkonům v přípravě?
Máme dost kvalitní a vyrovnaný tým, ale doufal jsem, že místo v základu mít budu, i když po výkonech v přípravě, které nebyly úplně ideální, jsem si základní sestavou vůbec nebyl jistý.
O víkendu máte doma Nový Jáchymov, který teď rozsekal Trubín 10:1. Bude to ostrá zkouška?
Jáchymov bude velice těžký soupeř, dát Trubínu 10 gólů svědčí o jejich síle, ale věřím, že to doma zvládneme a zvítězíme.
Mini dotazník Davida Spousty:
Nejvyšší hráč v týmu?
Žádného extra čahouna tady nemáme, takže bych to tipnul na Tomáše Pergla.
Nejnižší hráč v týmu?
Baggio – Martin Žalud.
Kopal byste radši penaltu nebo přímáky?
Přímáky, na penalty si moc nevěřím.
Za kolik vašich gólů byste byl v sezóně rád?
Rád bych dal alespoň 10 gólů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.