V kabině padalo, že si jdeme pro double, směje se Tadeáš Zezula po úspěšném utkání v Mol cupu

Hráčem druhého kola se stal obránce Rosic Tadeáš Zezula. Pomohl jeho celku k bezbrankové remíze s Frýdkem, když zápas dohrávali v oslabení. Čerstvě ve středu si poradili v Mol cupu s Velkým Meziříčím. A i když přiznal, že cílem je si co nejdříve zajistit záchranu, tak v kabině po úspěšném pohárovém souboji padali vyšší cíle, samozřejmě myšlené s nadsázkou, jako například double.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
Prošel jsem mládeží Zbrojovky. Do Áčka jsem se ale nijak výrazně neprosadil, takže jsem odešel do Břeclavi. Následně do Znojma, odtud jsem se pak přes Líšeň dostal do Rosic.
Jak hodnotíte vstup do sezony?
V Petřkovicích jsme určitě aspoň na bod měli. Nicméně neproměnili jsme naše šance a zbytečně jsme soupeři darovali penaltu, která rozhodla. Doma s Frýdkem to bylo tvrdé utkání. I přes vyloučení jsme měli víc šancí na gól, ale chybí nám trošku klidu v zakončení a samozřejmě i toho štěstíčka.
Jaké jsou cíle Rosic v této sezoně?
Myslím si, že máme oproti minulé sezoně rozhodně širší a kvalitnější kádr. Navíc drtivá většina z nás už má v MSFL dost zápasů odehraných, tudíž se nemůžeme vymlouvat na to, že jsme nováček. Chceme hrát co nejvýše, pokud možno si co nejrychleji zajistit záchranu, i když po včerejší výhře v MOL Cupu jsem v kabině zaslechl něco o tom, že si jdeme pro double. (smích)
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Nic konkrétního si nedávám, chci hrát co nejlíp a uvidíme na co to bude stačit.
Kdo je pro vás favoritem MSFL a kdo naopak spadne?
Favoritem asi jako tradičně poslední sezony Kroměříž a Frýdek. Hodně bude záležet na tom, jak k tomu přistoupí béčka ligových klubů. Pokud budou pravidelně doplňovat kádr hráči z Áčka, tak určitě i Sigma, či Baník. Kdo sestoupí se neodvážím tipovat, vzhledem k tomu, že může padat až 6 týmů... Každopádně myslím, že to bude napínavé až do konce.
Ještě jste v letošní sezoně v lize nevstřelili branku. Kde je problém a jak jej vyřešit?
Střílet, střílet, střílet, jít štěstíčku naproti a ono to půjde.
V poháru jste teď dali čtyři góly Velkému Meziříčí. V čem ten zápas byl jiný než ty dva v MSFL?
Povedl se nám začátek zápasu. Na soupeře jsme vletěli, donutili ho k chybám a konečně dali i nějaké góly a vlastně až do 80. minuty jsme zápas kontrolovali. Jen ten konec si musíme pohlídat mnohem zkušeněji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.