Ve Strání jsem chytil druhou mízu, pochvaluje si Michalec

Jan Michalec ze Strání mluví o duelu v Humpolci, hodnotí angažmá ve Strání a poodhaluje, jakým směrem se jeho kariéra bude ubírat v budoucnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Co tě čekalo po tvém prvním jarním triumfu?
První triumf, za hráče kola mě stál nějaké ty peníze do kasy a musel jsem přinést nějaké to občerstvení. (smích)
O víkendu jste remizovali v Humpolci. Jak bys zápas popsal?
Byl to poslední zápas sezóny, takže jsme si jej chtěli hlavně užít. Do Humpolce nám neodcestovali hned čtyři kluci ze základní sestavy, kteří byli na kamarádově svatbě. Takže výsledek 2:2 je dle mého fajn, ačkoliv si myslím, že jsme sahali po vítězství. Ale jak říkám poslední zápas sezóny, takže hlavně že se nikomu nic nestalo
Byl jsi u obou branek. Můžeš nám je popsat?
Ano, máte pravdu, byl jsem u obou branek. První branka padla myslím v 19´, když jsem dostal balon do šestnáctky a obehrál jsem dva obránce Humpolce a nahrával jsem to, do prázdné branky Lorencovi, který chladnokrevně zavěsil. (smích) No a můj gól přišel v druhém poločase, v 67´ minutě, kdy jsem dostal krasný balón za obranu od V.Čaňa a šel jsem sám na gólmana domácích, kterého jsem prostřelil.
Jak hodnotíš svém jarní angažmá ve Strání. Splnila se tvá očekávání?
Hodnotím jej velice kladně a jsem za něj velmi rád. Chytil jsem druhou mízu, co se fotbalu týče, uvědomilo mě to v hodně věcech a myslím si, že i fotbalově, mi to hodně dalo! Začátky byly sice horší, nebyly moc výsledky, ani mě se moc nedařilo. Ale závěr sezóny nám vyšel, nasbírali jsme hromadu bodů, díky kterým jsme se v pohodě zachránili a podařilo se mi připsat 5 branek a nějaké ty asistence. Fotbal, kolektiv, vedení, chemie týmu a lidé na Strání jsou super !
Kam povedou v létě tvé kroky. V minulém rozhovoru jsi říkal, že by ses rád prosadil v třetiligovém Uherském Brodě. Stále to platí?
Ano, ano, pamatuji si to. Momentální situace je taková, že nevím, jak to všechno bude. Nějaké nabídky na stole mám, příprava se teprve blíží, takže uvidíme.
Co říkáš na navýšení počtu divizí a zařazení ligových béček do soutěží. Je to správný krok?
Myslím si, že ta reorganizace je super. Více týmu si může vyzkoušet vyšší soutěž a porovnat síly s ligovými B-týmy, díky nové Divizi. No a co se týče cestování, pro týmy to bude taky lepší. Nebudou muset jezdit z jedné strany Moravy až na druhou
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Fotbal, je pro mě neodlučitelnou součástí života, ale to tak má každý fotbalista, který to dělá od útlého věku. Fotbal musí mít rád každý! (smích)
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Tento portál hodnotím jen kladně, přináší hromadu informací ze soutěží, o kterých se třeba až tak nemluví. Je super, že něco takového existuje!
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.