Obě žluté jsem dostal právem, přiznal po utkání v Plané postřekovský Karel Kuželka

Postřekovský Karel Kuželka toho stihl v duelu v Plané poměrně hodně. V průběhu utkání, které skončilo po normální hrací době dělbou bodů, se musel přesunout z pravé strany obrany do jejího středu a za to, jak se s tím popral, ho kouč Wirt pochválil. V závěru byl ale po druhé žluté kartě vyloučen. Ani rudý kartónek mu ale nezavránil ve vítězství v anketě o hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Jaký je to pocit?
Děkuji, je to určitě příjemný pocit. Vzhledem k tomu, že v sestavě kola byl například i hráč, který vstřelil hattrick, tak je to pro mě i trochu překvapení.
Budete muset v kabině za výhru v anketě něco zaplatit?
Vypsanou částku za vítězství v anketě asi nemáme, ale náš pokladník Filip Kreuz už určitě ví, jakou pokutu mi za to stanoví (smích).
Ze zápasu v Plané jste si odvezli domů bod za remízu 2:2 a následnou prohru v penaltách. Jak byste utkání zpětně zhodnotil?
V Plané jsme nezačali dobře, spíše jsme se bránili, nedohrávali souboje a poločasový výsledek 1:2 byl pro nás ještě dobrý. V kabině jsme si řekli, že s tím něco musíme udělat, protože jsme nechtěli už asi čtvrtý zápas v řadě odjíždět z venku bez bodu, to se nám nakonec v závěru podařilo. Penalty už jsou pak loterie, kterou lépe zvládli domácí.
V průběhu zápasu jste se musel přesunout ze zálohy do obrany. Jak jste se se změnou postů vyrovnával?
Tohle bych chtěl trochu upravit, přesouval jsem se z pravého beka na stopera. Se změnou postu jsem problém neměl, v sezoně už jsem nastoupil na různých postech, ale nejlépe se cítím právě na stoperu.
V závěru utkání jste byl také po druhé žluté kartě vyloučen. Jak jste viděl celou situaci Vy?
Řekl bych, že obě žluté jsem dostal právem. V první půli jsem zatáhl unikajícího útočníka za dres, ve druhé jsem zfauloval jejich protihráče před naším vápnem. Naštěstí už to bylo v závěru utkání a nemuseli jsme tak dlouho hrát v oslabení.
V tabulce vám patří sedmé místo, tedy pozice v klidném středu tabulky. Jste spokojeni, nebo jste mysleli i výše?
Nebýt zbytečných bodových ztrát, hlavně z podzimu, tak jsme mohli určitě být výše. Ale když si vezmu, že loni jsme do posledního kola neměli jistou záchranu, tak ten střed tabulky asi bereme.
Prozraďte nám, v kolika letech jste začal s fotbalem a jakými jste prošel kluby?
S fotbalem jsem začínal v 7 letech v Postřekově a kromě půlročního střídavého startu ve Stodě, kde se hrál krajský přebor, jsem v Postřekově strávil celou kariéru.
Máte oblíbené kluby a oblíbené hráče?
Nejoblíbenějším klubem je určitě AC Sparta Praha, ze zahraničních Chelsea a Juventus. Vyloženě oblíbeného hráče nemám, ale momentálně se mi líbí, jak hraje Virgil van Dijk.
Jaké máte mimo fotbal koníčky?
Volný čas se snažím nejvíce trávit se svojí přítelkyní, dále sleduju kromě fotbalu i všechny možné další sporty. Rád taky posedím s přáteli u nejednoho piva.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.