Na penaltu jsem si sáhl a k vytěsnění mi chyběly centimetry, mrzí hráče kola Martina Košťálka

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal brankář Martin Košťálek – SK Březová. Proti Drozdovu obdržel sice 3 branky (jedna z nich byla z penalty a jedna ze samostatného protiútoku), tak mu nelze nic vytknout, naopak chytil dalších pět šancí soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Po menší odmlce opět vyhrál hráč Březové, máte nějaký osvědčený recept na vítězství? A čeká vás nějaký příspěvek do kasy?
Asi máme v týmu kvalitní hackery! (smích) Ne vážně myslím si, že je to tím, že máme super partu a v této anketě se snažíme podporovat navzájem a dalším faktorem bude stále ještě relativně malé povědomí o této anketě u ostatních týmů Okresního přeboru. Kasu nemůže náš pokladník najít, takže to bude něco tekutého. (smích)
I když jste nějakou branku pustil, tak jste si v zápase hodně zachytal, obrana vás v zápase tedy moc nepodržela?
To bych neřekl, bohužel nám absencí D. Spousty vznikl problém ve středu hřiště, kde všechny hlavičky vyhrával drozdovský A. Větrovský a okamžitě vracel dopředu na dvojici Pichlík, Vodička, kteří využívali pohybu našich hráčů směrem s míčem dopředu a z těchto situací vznikala častá přečíslení a gólové situace. A samozřejmě díky tomu nebyl čas na odpočinek a síly ubývaly. Nicméně to nebylo jen o obraně, ale o celém týmu, kdy jsme nebyli schopni podržet míč více na polovině Drozdova.
A co penalta, byla proměněná nekompromisně, nebo šance na chycení byla?
Kuba Pichlík penaltu zahrál opravdu razantně k mé pravé tyči do horní části brány nicméně jsem si na ni sáhnul a chybělo mi tak 5-10 cm abych ji vyrazil.
Dal jste někdy jako brankář gól?
Ano dříve několikrát z penalty.
Jaká je vaše fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal v žácích na legendární „sjezdovce“ ve Bzové, do dorostu jsem šel do Žebráku, kde jsem s půlroční přestávkou v dorostu Králova Dvoru vydržel až do 21 let, poté jsem se stěhoval na hostování do Praskoles odkud si mě po roce vytáhly Hořovice. Po zranění ramene a nucené pauze jsem na 2 roky odjel do zahraničí. Po návratu jsem se vrátil do Bzové, ze které následoval přesun do Broum kde jsem vydržel až do jara 2008. Poté jsem byl u vzniku SK Březová 08, kde jsem dodnes.
Co je vaší předností v bráně, a naopak co slabinou?
Řekl bych že největší předností bude čtení hry a s tím spojené výběhy dost daleko před vápno. Naopak slabinou jsou výkopy.
Můžete se pochlubit nějakou statistikou vychytaných nul nebo chycených penalt?
Možná v mládí, ale nyní už na těchto statistikách moc nelpím a spíše preferuji týmové statistiky a body!
Mini dotazník Martina Košťálka:
Tipněte si, kolik z 10 penalt byste chytil, kdyby na vás kopal váš spoluhráč David Vopršál?
David neboli Vandr není stabilní exekutor penalt, takže věřím že bych min. 5 penalt chytil.
Brankářský idol?
V mládí můj vrstevník Gianluigi Buffon a v poslední době Marc-André ter Stegen.
Vítěz LM?
Liverpool
Vítěz EL?
Přál bych to v posledním zápase kariéry Petrovi Čechovi, takže řeknu Arsenal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.