Hráčem kola podruhé během měsíce Marek Matocha

Když se poprvé stal vyškovský Marek Matocha hráčem kola dal hattrick. Tentokrát mu k tomu stačily branky dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dal jste dvě branky, ale ta jedna byla taková šťastná. Ani z videa nebylo poznat jak padl. Mohl byste ho popsat?
Ten byl hodně se štěstím. Měli jsme balon na lajně, přišel do vápna centr a z odraženého balónu Laho z voleje hned střílel a mě to trefilo do nohy a naštěstí to nějak doskákalo do brány.
Čekají vás teď dva soupeři, kteří hrají o záchranu, co od nich očekáváte?
Pro nás to bude zápas jako každý jiný. Soutěž je hodně vyrovnaná a víme, že to budou těžké zápasy. Myslím si, že oba týmy, jak Vrchovina tak Rýmařov, budou hrát ze zabezpečené obrany a čekat na brejky. My se s tím musíme vypořádat, nepodcenit žádnou situaci, hrát aktivně a věřím, že oba zápasy zvládneme.
Nebudou v této situaci tyhle týmy horší než ty z vrchní poloviny tabulky?
Těžko říct, někdy to tak bývá a s týmy, co jsou ve spodní části tabulky se hraje hůř. Nebudou to vůbec lehké zápasy, ale jak říkám, pokud k zápasům přistoupíme tak jako do teď, tak to zvládneme.
Bude pro vás nejdůležitější zápas s Frýdkem?
Zápas s Frýdkem je až za čtrnáct dní a do té doby se může stát cokoliv. Určitě to pro nás bude velmi důležitý zápas, ale nejprve musíme zvládnout dva zápasy, které nás teď čekají.
Chybí vám jedna branka k dorovnání loňského maxima vstřelených branek. Máte formu na to překonat jej?
Na to nějak nemyslím. Určitě jsem rád, že jsem dal teď nějaké góly, ale důležité je, aby se nám dařilo jako týmu a předváděli jsme hru, jakou se chceme prezentovat a on tam třeba potom nějaký gól ještě spadne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.