ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Zlínský | Krajský přebor - Antonín Sova je skaštický patriot a nyní si už několik let ve svém klubu užívá fotbalovou pohádku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhráli jste nad Juřinkou vysoko 5:0, jak utkání probíhalo?
Děkuji. Utkání s Juřinkou probíhalo převážně v naší režii a soupeře jsme po celý zápas k vážnějšímu ohrožení naší brány nepustili. Výhra to pro nás byla zcela zasloužená.
Tobě se podařilo vsítit branku, co jí předcházelo?
Brance předcházela individuálně akce a přesný centr ze strany od Bublise (Lukáš Bubla).
Myslíš si, že právě Juřinka získá Černého Petra a sestoupí?
Po podzimu to vypadalo na Boršice, ty v zimě posílily a dokáží potrápit kdejaký tým v soutěži. Hlavně začaly sbírat body, což se Juřince nedaří. Proto si myslím, že ten Černý Petr zůstane na straně Juřinky.
O víkendu hrajete zápas roku v Luhačovicích, co očekáváš od tohoto duelu?
Převážně fyzicky náročné utkání.
Znáš některé fotbalisty z luhačovického klubu a na koho si budete muset dát nejvíce pozor?
Osobně nikoho neznám, ale samozřejmě fotbal okolo sleduji a vím moc dobře, kdo proti nám v sobotu bude stát. Zkušený fotbalový mančaft vedený hrajícími trenéry s ligovou zkušeností. Nebudeme se zaměřovat na jednotlivce soupeře, ale spíše na náš soustředěný spolehlivý výkon.
Jaká je zatím Tvá hráčcká kariéra a kde jsi začínal s fotbalem?
Mé první fotbalové krůčky patřily místnímu hřišti ve Skašticích, kde jsme trávili s kamarády veškerý volný čas. Dále jsem prošel mládeží v Hulíně. V mužském fotbale jsem začínal v sousedním Břestě, následně v Žalkovicích a nyní si už několik let užívám fotbalovou pohádku v rodných Skašticích.
Kdo Tě podporuje ve Tvé fotbalové kariéře?
Nejvíce můj otec, který od mladších žáčků nechyběl ještě na žádném mém zápase. Dále manželka a v poslední době největší můj fanoušek – můj čtyřletý syn.
Co říkáš na výkony Vašeho kanonýra Zdeňka Konečníka, který vévodí tabulce střelců KP?
A to veřejnost nevidí, co dokáže na tréninku. On se pro dávání gólů prostě narodil…
Věříš, že Skaštice nakonec vypálí rybník favoritům a postoupí do Divize?
Jestli někomu vypálíme rybník v podobě divize? To neřešíme, ale bylo by krásné vypálit rybník všem ostatním v podobě prvního místa. Co bude následovat se i já osobně nechám překvapit.
Jaké je Tvé povolání a jaké jsou Tvé koníčky?
Pracuji v oboru elektro a mezi mé koníčky patří, když pominu fotbal, všechny aktivity se synem, kterému se snažím věnovat veškerý svůj volný čas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.