Hráčem kola se podruhé v květnu stal Jakub Býma. Prozradil novinku z týmu Benešova

Podruhé v květnu a podruhé po vítězném utkání 1:0, ve kterém dal vždy jedinou branku Dolního Benešova se stal Jakub Býma hráčem kola, tentokrát čtyřiadvacátého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Z jakého důvodu jste zůstal po zápase s Frýdkem jen na lavičce?
Po zápase ve Frýdku bylo jasné, že přijde v sestavě změna. Zápas ve Frýdku se mi nepovedl a do Vyškova jsem jel s tím, že do základní sestavy nenastoupím. Trápilo mě také koleno, takže jsem do zápasu nezasáhl vůbec.
Podruhé během posledních dvou vítězných zápasů jste dal vítězný gól. Dá se říct, že jste střelec důležitých gólů a jaké z toho máte pocity?
Dá se říct, že v obou případech jsem stál na správném místě. Pocity jsou samozřejmě úžasné. Ne každý týden se vám podaří vyhrát zápas právě po vašem gólu. Ještě více to potěší, pokud to padne v derby před spoustou diváků.
Jak vaše poslední branka padla?
Kopali jsme standardku ze šestnáctky a při hvizdu rozhodčího jsem viděl, že jeden z hlučíských hráčů se rozběhl do branky, aby hlídal bližší tyč. Rozběhl jsem se tedy taky do branky, abych případně mohl míč dorazit. Filip Labuda, ale střílel na zadní tyč a míč tedy letěl mým směrem. Hlavou jsem ho poslal do protipohybu brankáře a mohli jsme slavit.
Jak se připravujete na zápas s Uničovem, co od něj čekáte a s čím do něj půjdete?
Tohle je poněkud nešťastná otázka. Během týdenní přípravy na zápas nám bylo oznámeno, že náš trenér Marcel Melecký je odvolán a již nenastoupí k sobotnímu utkání. Pro všechny kluky v kabině to byla nepochopitelná informace, protože právě jemu vděčíme za to, kde teď jsme. Nejhorší na tom je, že to nebylo trenérovo rozhodnutí a o to víc nás to mrzelo. Popravdě nevím jak se já i celý tým namotivujeme na sobotní zápas, když se nám rozpadá tým. Sám jsem na to zvědavý.
Jak vidíte šance na záchranu Dolního Benešova?
Po zápase s Hlučínem si myslím, že všichni věřili, že třetí ligu udržíme. Teď už si asi všichni tak jisti nejsou. Bude rozhodovat každý bod, který se v posledních pěti kolech získá. Samozřejmě, že s kluky uděláme vše pro to, abychom to zvládli.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Stojím nohama pevně na zemi a svého fotbalového cíle jsem dosáhl již teď. Před rokem jsem předpokládal, že budu hrát divizi a už se nebudu nikam posouvat. Po postupu do třetí ligy jsem byl samozřejmě rad, že si zkusím vyšší soutěž. Nyní žádné myšlenky na 2. ligu nebo výš nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.