Táborský dvougólový střelec Vojtěch Kollárik hráčem 20.kola říká, v kabině už si hudbu raději nepouštíme, potom nebodujeme

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste naprosto excelovali, špatný výkon soupeře, nebo vám naopak vyšlo vše tak jak jste chtěli?
Do zápasu jsme vstoupili s tím, že nutně potřebujeme získat 3 body, protože jinak by byla naše situace opravdu vážná. Myslím si, že na hře našeho týmu bylo vidět jak je utkání pro nás důležité. Předvedli jsme výborný kolektivní výkon a díky tomu vybojovali tři body. Hra v zápase přesně odpovídala tomu co jsme chtěli. Ve druhém poločase soupeř nevyužil šanci snížit na 2:4 a pak už to zabalil a my mohli přidat další 2 branky a utkání dovést do vítězného konce.
V předminulém zápase jste šest branek inkasovali, nyní jste vyhráli vysoko 6:1, co přineslo tuhle změnu?
Asi je potřeba říct, že ani my v minulém kole a ani Veselí teď si 6 branek inkasovat nezasloužilo, ale v některých momentech se k nám přiklonilo štěstí a náš tým toho maximálně využil.
Kde začínala tvá fotbalová kariéra a jakého úspěchu si nejvíce ceníš?
Moje fotbalová kariéra začínala tehdy ještě v FK Tábor. V roce 2012 došlo ke sloučení se Spartakem Sezimovo Ústí, tak jsem pomyslně přestoupil do Táborska, kde jsem dohrál mládežnické kategorie. Poté jsem se stěhoval o kousek vedle na Meteor do 1. A třídy. A největší úspěch... Na ten asi teprve čekám (smích)
Na jakém postu hraješ nejraději a v čem by jsi viděl tvůj největší přínos pro tým?
Nejlépe se cítím určitě na postu desítky popřípadě na jednom nebo druhém křídle. Řekl bych že po technické stránce na tom jsem dobře, ale určitě je ještě na čem pracovat. Momentálně na křídle asi nejvíc těžím z rychlosti.
Koho by jsi označil za největšího baviče a kdo má na starosti hudbu v šatně ?
Vezmu to z druhého konce... Hudbu v kabině už radši nepouštíme, protože když jsme ji zapnuli, tak jsme nebodovali (smích). V kabině umí pobavit oba brankáři Šedivý i Klejna, ale určitě to nestojí jen na nich. Celkově bych řekl, že jsme celý tým veselá kopa (smích)
Jak vypadá oslava po vybraném utkání?
My jsme zatím oslav po vyhraných zápasech bohužel moc neměli, takže pořádně nikdo moc neví jak se chovat (smích). Když se vzpamatujeme z toho, že jsme vyhráli, tak to na sebe vezme Pípi (Jakub Pípal) a Čaman (Jan Šedivý), kteří rozezpívají kabinu vítězným pokřikem a následně se zajde na pivko a večeři.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.