Spokojenost je veliká jak v kabině, tak, doufám, i mezi fanoušky, hodnotí vstup do jara Martin Černý z Bělé

Fotbalisté Bělé získali v pěti jarních zápasech 14 bodů a v tabulce tak nahánějí vedoucí Dlouhý Újezd. V posledním duelu přehráli 3:1 Krchleby a na tomto triumfu měl velký podíl i Martin Černý, jehož jste zvolili hráčem kola. Levonohý fotbalista, který si mimochodem libuje také v extrémních překážkových závodech, poskytl našemu webu rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji Vám k vítězství v anketě! Jak se díváte na to, že čtenáři poslali nejvíce hlasů právě Vám?
Rozhodně chci všem za jejich hlasy poděkovat.
Předpokládám, že něco do kasy za vítězství v anketě přispějete, i vzhledem k tomu, že jste vyhráli, asi rád?
Za vítězství jsem samozřejmě rád, i když je jasné, že si to užije i pokladník.
V utkání, za které jste byl vyhlášen hráčem kola, jste porazili 3:1 Krchleby. Zápas se ale pro Vás nejprve nevyvíjel úplně dobře, inkasovali jste jako první. Jak moc těžké bylo skóre otáčet?
Samozřejmě, že žádný výsledek se neotáčí snadno, ale nám se však podařilo na gól relativně rychle odpovědět a celé skóre otočit ještě během prvního poločasu.
Obrat se Vám podařil ještě do přestávky, ale třetí gól, který zápas definitivně rozhodl, jste vstřelil právě Vy až v závěru. Popsal byste nám svou trefu?
Bylo to v posledních minutách, kdy jsem do vápna dostal míč z lajny od spoluhráče, který se mi po menším zmatku se soupeřem podařilo dotlačit za brankovou čáru.
Vstup do jara vám vyšel. V pěti zápasech jste ztratili jediný bod a držíte se v závěsu za vedoucím Dlouhým Újezdem. Panuje tedy spokojenost?
Samozřejmě ano, spokojenost je veliká jak v kabině, tak, doufám, i mezi fanoušky. Budeme se snažit, aby to tak zůstalo i nadále.
V neděli jedete do Postřekova, který také hraje na jaře velice dobře. Co můžeme od utkání očekávat?
Myslím si, že to bude zajímavý zápas a odehraje se pěkný fotbal. Rozhodně neváhejte a dorazte.
Jak byste sám sebe charakterizoval po fotbalové stránce? Na jakém postu nejraději nastupujete?
Jelikož jsem levák, tak nastupuji na levé lajně, což mi velmi vyhovuje. Rád si po lajně nabíhám za obranu, odkud pak mohu míč zatáhnout do vápna soupeře.
Máte oblíbené hráče/kluby?
Samozřejmě mám, mým oblíbeným týmem je anglický Arsenal, a hráčem je Mesut Özil.
Na Vašem FB profilu jsem si všiml, že se věnujete extrémním překážkovým závodům. Jak jste se k této zálibě dostal a jak se Vám v tomto odvětví daří?
K překážkovým závodům jsem se dostal díky mému staršímu bráchovi (Jakub Černý, který hraje městský přebor za Smíchov, pozn. autora), který závody také běhá. Běháme společně v týmu ještě s několika kamarády. Co se výsledků týče, podáváme dost slušné výkony, častokrát se nám povede i postavit se na bednu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.