Střelec dvou branek David Mlýnek děkuje za podporu fanouškům. A také prozradil, jací DJ jsou v šatně spoluhráči

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! David Mlýnek vyhrál v anketě již podruhé a celkově hráči Lišova vytvořili rekord, jelikož anketu ovládli již počtvrté za sebou. Tahle parta trenéra Jiřího Benedy se opravdu baví, což je vidět i dle rozhovoru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas proti Milevsku nebyl jednoduchý, opět jste nechytili úvod utkání, ale nakonec jste soupeře přehráli. Jak náročné bylo utkání proti poslednímu týmu tabulky ?
Tak v této soutěži není žádný zápas lehký, žádného soupeře nepodceňujeme a věděli jsme, že soupeřovo áčko hrálo v sobotu tak jsme počítali s nějakou posilou. Je pravda, že nás trápí úvod utkání, zbytečně děláme chyby, které pak jsou těžké dohánět. V tomto ohledu se musíme zlepšit a věřím že už neztratíme ani bod !
V zápase jsi se dvakrát trefil a výrazně pomohl týmu, co říkáš na svůj výkon ?
Oba góly co jsem dal bylo po skvělých akcích spoluhráčů, připravili mi pozice z kterých nešlo minout. Byl jsem jen ve správný čas na správným místě.
Zatím držíte rekord v počtu získaných titulů nejlepšího hráče utkání, kdo z Vašeho týmu je největší iniciátor hlasování ?
Joo oni jsou blázni (smích), řekl bych, že se snad nudí v práci, protože hned co se zveřejní sestava kola v tu ránu máme odkaz na skupině a jedou se hlasy (smích), začíná se z toho stávat taková tradice a to i na baru (smích)
Komu se teď podařilo připojit na reprák a dělat DJ a jak mu to šlo ?
V kabině máme DJ Danka, on je takový citlivý a podle mě i zamilovaný, protože jede takový ty slaďárny, no ale mě se to docela líbí (až si to přečte tak mi určitě řekne ať tam pouštím něco já když jsem tak chytrej (smích). Když se setmí a je ten správný čas tak nastupuje DJ Kándlís a ten teprve pouští ty správný (pozn.redakce - prosíme čtenáře o domyšlení slova zakončující větu) (smích)
Davide, sice jako sportovec dodržuješ životoposprávu, ale kdyby si mohl, vybral by jsi pivo, vino nebo raději abstinenci?
No to je taky těžký, ale když mi taky jednou po dlouhý době řeknou, že nemusím řídit tak rozhodně pivo.
Čím víc je odehraných zápasů, tím jsou vyhrocenější, jak zvládáš udržet při utkání udržet nervy na uzdě ?
Jak jsem říkal, tady jsou všechny zápasy hodně vyrovnaný vyhrát chce každý a když se nedaří tak se umím i ozvat což jasně ukazuje statistika žlutých karet (smích)
Davide, ať se v dalších zápasech i nadále daří a jakými slovy by jsi chtěl zakončit rozhovor ?
Za celý tým chci poděkovat divákům, že přišli v takovém počtu i v tom nepříznivém počasí. Vážíme si jich a nutí nás to dostat ze sebe všechno, děkujeme !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.