Nejraději vzpomínám na éru v dorostu Kročehlav, tehdy byla vynikající generace kluků po fotbalové i lidské stránce, říká mšecký Martin Burger

Proti Kolešovicím odehrál Martin Burger výborný zápas, ve kterém si plnil veškeré své povinnosti, vsítil jednu branku a dopomohl svému týmu k dalším třem bodům, proti tomuto soupeři povinným. S hráčem kola, byť trochu opožděně, nyní přinášíme rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
S Kolešovicemi jste si připsali hladké vítězství. Jak byste toto utkání v krátkosti hodnotil?
Zápas s posledním týmem tabulky nebyl jednoduchý, od prvních minut se hrálo ve velmi vlažném tempu a tomu odpovídal herní projev v první půli, až její závěr a tři rychlé góly nám pomohly maličko zklidnit naší, do té doby, nervózní hru. Každopádně utkání pro nás bylo v podobě červené karty pro kapitána Petra Hellera spíše ztrátového rázu. Body byly povinné.
Nyní vás čeká šlágr kola v Lubné. Jak se na budete na utkání připravovat, stejně jako na každé jiné? (rozhovor zveřejněn po tomto zápase)
Příprava na utkání v Lubné se nese spíše v podobě rekonvalescence zraněných hráčů. Nějakým jiným speciálním způsobem se oproti ostatním zápasům nepřipravujeme.
S jakými cíly šla Mšec do jarní části?
Cíle Mšece do jarní části jsou jasné. Postup do I.B třídy.
Kdo Vás ke kopané přivedl a kde jste udělal první fotbalové krůčky?
K fotbalu mě přivedl asi jako skoro každého kluka táta. A mé první fotbalové krůčky jsem učinil na kablováckém hřišti v Kročehlavech.
Na jakou štaci během fotbalového působení vzpomínáte nejraději?
Právě na éru v dorostu Kročehlav, tehdy byla vynikající generace kluků po fotbalové i lidské stránce a moc jsme si tehdy užívali jak na hřišti, tak mimo něj.
Kdo je v kabině největší manekýn, kdo chodí neustále pozdě a kdo za to umí vzít po zápase?
Největší manekýn v šatně? (smích) Řekl bych, že Janýsek (pozn.red. Tomáš Janoušek). Pozdě stále chodí Mrazák (pozn.red. Jiří Chlád). A nejlépe za to umí vzít v hospůdce asi Kapíno (pozn.red. Roman Kapek), ale to znám jen z vyprávění. Jsem s klukama krátce a mimo soustředění jsme vzhledem k rodinným povinnostem ještě moc času společně zapařit neměli.
Jak byste hodnotil utkání pražské Slavie proti londýnské Chelsea? Dáváte šanci Sešívaným na případný postup?
Výkon Slavie mě velmi mile překvapil, rozhodně byla Chelsea důstojným soupeřem a je jen škoda, že se ukázala vyzrálost soupeře a nadějný výsledek Slavia neudržela do konce.
Nyní se rozjelo play-off v NHL. Koho tipujete jako vítěze?
NHL nesleduji, takže vlastně ani nevím, kdo do vyřazovací části postoupil. Ale je-li tam Boston, přál bych to Davidům Krejčímu a Pastrňákovi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.