Každý zápas se snažím hrát na sto procent, říká Zbyněk Hrubeš

 

 

 

 Vítězem ankety Hráč kola se stal Zbyněk Hrubeš z Dukovan B, který přispěl svým výkonem k výhře nad Okříškami B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zbyňku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci a zároveň bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě v anketě hlasovali. Z mého pohledu zápas začal v pomalejším tempu a postupně se zrychlovalo, bohužel jsme dostali poměrně brzo gól, ale do poločasu se nám naštěstí podařilo ještě otočit výsledek dvěma brankami v náš prospěch. Druhý poločas byl z naší strany spíše defenzivní, jelikož jsme byli nuceni vystřídat některé hráče kvůli zranění a dále jsme chtěli hrát na jistotu. Což se nám nakonec i vyplatilo, soupeři se sice podařilo skóre srovnat, ovšem dvě minuty před koncem odpískal rozhodčí penaltu, kterou jsme proměnili a vytěžili tak cenné tři body.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Můžu říct, že jsem byl spokojený s tím, jak jsem zápas odehrál. Každý zápas se snažím hrát na sto procent, ale je to i dost o štěstí, někdy se prostě daří a jindy zase ne.
Jak jste zatím spokojeni se vstupem do jarní části?
Jelikož nám první zápas odložili, kvůli nepřizpůsobivým podmínkám, v druhém zápase jsme v přestřelce s Rapoticemi B prohráli o gól a nyní máme první jarní body, tak jsme celkem spokojeni a doufám, že náš výkon bude v následujících zápasem jen gradovat.
Nyní vás čeká zápas v Koutech. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Očekávám vyrovnaný zápas se spoustou ofenzivních akcí. Věřím, že si aspoň jeden bod odvezeme.
Kdo tě nejvíc podporuje ve fotbalové kariéře?
Samozřejmě jsou to v první řadě moji rodiče, bez kterých bych fotbal asi nehrál. A taky moje babička mě ráda jezdí fandit.
Jak slavíte svá vítězství?
Nejčastěji posedíme po zápase v hospodě, pokecáme, zasmějeme se a tak.
Jak se připravuješ na zápasy ?
Fotbalových tréninků od doby co jsem přes týden v Brně už moc neabsolvuji. Chodím pouze na páteční tréninky. Avšak na druhou stranu je v Brně mnoho jiných příležitostí, a jelikož jsem velice aktivní sportovec, tak se snažím každodenně zlepšovat nejen ve fotbale.
Jakou muziku posloucháš?
Nemám přímo oblíbený styl, poslouchám spíše takový mix, co mi zrovna přijde pod ruku, ale upřednostňuji muziku s motivačním rázem

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.