Fotbal hraji od pěti let, říká David Navrkal

Vítězem ankety Hráč kola se stal David Navrkal z Koutů B, který pomohl dvěma góly k výhře svého týmu nad Moravskými Budějovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Určitě zápas ovlivnil těžký terén, který teď na hřištích je po zimě. Myslím si, že jsme celý zápas měli převahu, a to hlavně v gólových příležitostech. Po 1.gólu mi přišlo, že jsme znervózněli a hra začala být ještě více nepřesná. Vypadalo to, že zápas výsledkem 1:0 i skončí,ale po našem druhém gólu jsme zápas převzali a dokázali dotáhnout výsledek až na konečných 4:0.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Celkový můj výkon si myslím,že nebyl až tak slavný, dělal jsem také plno chyb, ale jsem moc rád, že jsem dokázal dát aspoň ty dva góly.
Která s tvých dvou branek byla nejvydařenější ?
Asi ta druhá, zachytil jsem balón ve středu hřiště a táhl na bránu, poté už jsem se jen zpoza vápna podíval kde brankář stojí a přízemní "střelou" jsem poslal míč k tyči.
Nyní vás čeká zápas v Rapoticích. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Očekávám od zápasu vyrovnaný boj, protože Rapotice určitě nebudou vůbec špatným soupeřem, ale věřím,že to dotáhneme do vítězství. Určitě nebereme nic jiného než 3 body, které proti silným soupeřům potřebujeme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli v 5-ti letech rodiče, kterým jsem dodnes za to moc vděčný. S fotbalem jsem začínal v Třebíči, kde jsem působil asi 6 let, poté jsem přestoupil do FC Vysočina Jihlava, kde jsem hrál od žáků až do dorostu, odtud jsem musel odejít kvůli zdravotním problémům s koleny. Potom jsem přestoupil do Koutů, kde hraji dodnes.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Vyloženě oblíbeného fotbalistu nemám, ale strašně se mi líbí jakým stylem hraje Kylian Mbappé.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Můj oblíbený klub už od dětství je FC Barcelona.
Jaké máš koníčky?
Mým největším koníčkem je určitě právě fotbal, s kterým souvisí i druhý "koníček" a to je hraní Fify na xboxu (smích).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejraději mám komedie, ale nevadí mi v podstatě žádný žánr, který má dobrý příběh.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
U oblíbeného jídla nemusím dlouho přemýšlet, to je totiž bezkonkurenčně svíčková. K pití si nejraději dám pivo s kamarády (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.