ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal sejím Ondřej Skála z Lužan Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že Vás fanoušci zvolili hráčem kola?
Vítězství v anketě mě moc potěšilo. Abych řekl pravdu, tak nebýt spoluhráče Tomáše, o nominaci bych ani nevěděl. (smích)
Můžete popsat Váš gól?
U gólu byla důležitá práce Tomáše Kutky, který mi dal výbornou finální přihrávku. Já si míč posunul kolem obránce a vystřelil levou nohou z hranice velkého vápna na vzdálenější tyč. Byla z toho hezká vyrovnávací trefa. Když mi v poločase říkal spoluhráč, jak viděl, že se chystám střílet levou nohou, tak prý radši zavíral oči. Nechápu proč ta nedůvěra, Kašo? (smích)
Jak byste zhodnotil vstup do sezóny?
K prvnímu zápasu jsme přijeli na hřiště Blovic, jednoho z favoritů soutěže. Dlouho jsme drželi nadějný výsledek a už jsme se připravovali na penalty, jenže závěr jsme nezvládli a ještě dvakrát inkasovali. V druhém zápase jsme doma zaslouženě porazili Žinkovy 4:2. Zápas ve Vstiši byl vyrovnaný, šťastnější o jeden bod pro domácí. Ukazuje se, že řada zápasů v okrese bude vyrovnaná. Chceme všem ukázat, že postup zpět do okresu jsme si zasloužili a body nám budou přibývat. Spokojenost zatím je.
Jak jste se vlastně dostal k fotbalu?
Na fotbal mě přihlásil táta, tuším že někdy v první třídě na základce. Od mala jsem měl problémy s dýcháním a díky sportu (fotbalu) jsem se těch problémů zbavil.
Máte nějaký nejoblíbenější fotbalový tým?
Mým oblíbeným týmem je FC Barcelona.
Máte nejoblíbenějšího hráče? A proč zrovna jeho?
Dříve jsem hrozně obdivoval Ronaldinha. Jeho triky s míčem musel mít rád snad každý. V současné době mám rád Messiho.
Máte nějaký fotbalový sen?
Fotbalové sny už nemám. Ale kdybych mohl mluvit za celý tým, tak je to postup do 1. B třídy. Často zmiňovaná věc v hospodě po vyhraném zápase.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.