Postup bych přál Novému Jáchymovu, celá vesnice tam žije fotbalem a mají snad nejhezčí hřiště v okrese, prozradil hráč kola Jakub Laštovička

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jakub Laštovička – SK Horymír Neumětely. Nyní vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Novému Jáchymovu, vyhráli jste 5:2, byl to tedy jednoznačný zápas? Vám se podařilo vstřelit dvě branky, popište nám tu hezčí.
Děkuji Vám. Jsem strašně rád, že jsme zápas s Jáchymovem zvládli. Před zápasem byl Jáchymov jasným favoritem. Jak už jsem říkal, může to vypadat, že bojovnost a touha vyhrála nad fotbalem. Už v 10. minutě jsme vedli 2:0. Celý první poločas jsme makali, jak jsem nás snad nikdy neviděl. Hezčí branka, určitě tu druhá lob alá Karel Poborský, to se povedlo. Taky si od té doby hrajeme všichni na Karla. (smích)
V minulosti jste hrál za TJ Broumy, co vás vedlo k přestupu do Neumětel?
Do Neumětel jsem přestoupil z Broum kvůli práci, vzal jsem si tady Hospodu. Půl roku jsem odolával, ale pak to dopadlo, jak dopadlo. Neodcházelo se dobře, v Broumech jsme dříve měli asi nejlepší partu co jsem ve fotbale kdy zažil.
Koho považujete za aspiranta na postup?
Strašně bych to přál Novému Jáchymovu, s x lidi se znám, celá vesnice tam žije fotbalem, věnují se tomu a jejich hřiště je asi nejhezčí tady na okrese.
A kdo naopak bude mít problémy s udržením? Jaké postavení v tabulce bude zaručovat spokojenost na konci sezóny?
Netroufám si říct, loni jsme byli jasným adeptem my, a nakonec se zachránili, doufám že letos se těmto starostem vyhneme. Byl bych rád, kdybychom hráli klidný střed, hráli se všemi vyrovnaný fotbal a na hřišti se nezmrzačili.
Máte radši podzimní, nebo jarní část sezóny?
Určitě mám raději jarní část.
Přišly k vám do týmu nějaké posily, nebo naopak někdo odešel?
Odešel nám Pavel Kalina, přišel Laďa Košťálek. Takže jsem skoro ve stejném složeni jako loni, i když někdy se scházíme a chodíme na fotbal jak do sokola. (smích)
Jak často kupujete nové kopačky a jakou značku máte nejraději?
Mam rád barevnou extravaganci, nebo čistou bílou. Teď hraji v Adidas Nemeziz. Sice mám na nohou zebru, ale asi dobry. (smích)
Mini dotazník Jakuba Laštovičky:
Největší srdcař v týmu?
Jednoznačně Jirka Konopásek
Nejrychlejší hráč v týmu?
Myslím, že nás sniper Roman Spousta.
Nejzkušenější hráč v týmu?
Jarda Šebek, alias Saky, Sagvan (smích)
Největší pivař v týmu?
Kocy, Kamil Hejduk, Jirka Konopásek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.