ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Rád bych, aby se Veřovice zachránily a tím by zavřely všem hubu, sdělil nám Daniel Šimíček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Hráč Veřovic pan Daniel Šimíček nám odpověděl na pár otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Děkuji, nesháněl jsem podporu až tak moc, jen jsem to poslal pár blízkým přátelům.
Jste po Vašem bratru druhý člověk z Veřovic, co anketu vyhrál. Bude Vás to něco stát.
Tak myslím si, že kluci o tom vědí a hlasovali pro mě, takže určitě to něco stát bude.
V minulém zápase jste porazili v záchranářském souboji doma Petřvald. Popište zápas našim čtenářům.
Zápas se vyvíjel ve velmi bojovném duchu, protože oba celky věděly, o co hrajeme. Dokážu říct, že jsme byli od začátku lepším týmem, a až na pár menších rychlých protiútoku si Petřvald nevytvořil nic. Petřvald dostal asi po půl hodině hry červenou kartu za faul, kdy se náš hráč se řítil sám na branku. Do poločasu jsme mysleli, že udržíme 2:0 jenže šikovný klučina z Petřvaldu to z přímaku parádně trefil do šibenice a snížili na 2:1 asi ve 46. minutě, takže jsme šli do kabin trošku smutní. V šatně jsme si řekli, že na ně máme a tak to taky vypadalo v druhém poločasu, kdy jsme soupeře rozebrali. Výsledek jednoznačně vypovídá, kdo byl tedy lepší tým.
Vstřelil jste dvě branky. Jak tyto branky padly?
Velká zásluha patří našemu nejzkušenějšímu hráči Martinu Černochovi, který od půlky hřiště běžel skoro sám na branku a já jsem od svoji šestnáctky sprintoval na druhé straně a Martin krásně před brankařem a hráčem mi to dal do prázdné branky. Druhý gól byl podobný. Čert (Martin) v rohu šestnáctky se dostal ke střele, a brankář nedokázal střelu zkrotit a já jsem dorazil míč do branky.
Jak Vy jste byl spokojen se svým výkonem?
Se svým až tak ne, ale s týmovým určitě!!!
Veřovice nadále bojují o záchranu. Zbývají tři zápasy, kolik bodů bude třeba ještě získat na záchranu?
To netuším, já až tak moc nesleduji tabulku, já jdu do každého zápasu na plno, ale nějaké body ještě potřeba budou. Rád bych, aby se Veřovice zachránily a tím by zavřely všem hubu. (smích)
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje a proč?
Hrával jsem žácích na stoperovi, a pak jsem se posunul od post výše tedy do středu hřiště. Prostě mám rád posty, kde se pohybuji uprostřed hřiště.
Hraje se Vám dobře s Vašim bratrem? A jaké jeho přednosti byste chtěl mít?
To je těžká otázka, jestli se mi s ním hraje dobře. :D Jako je to dobrý hráč, akorát někdy neumí ovládat nervy, ale to k tomu patří. Určitě bych chtěl mít jeho kopací techniku a výběr místa.
Proti kterému soupeři se vám letos hrálo nejlíp, a naopak nejhůř?
Nejlíp se mi hrálo proti Petřvaldu a Vratimovu. Nejhůř proti Libhošti, kde jsme prohráli 1:2, ačkoliv jsme vedli, ale byli jsme tam křečovití a Libhošť si zasloužila vyhrát. Tam jsme zbytečně ztratili body.
V kolika letech jste začal s fotbalem? A jak se dále vyvíjela Vaše kariéra?
V šesti letech v Kopřivnici, ve třinácti jsem přestoupil do Bílovce, odkud si mě potom v šestnácti letech vyhlédla Opava.
Předpokládám, že fotbalem se neživíte. Co děláte v civilu?
Jelikož jsem student tak studuji.
Jak trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím sportem každý den. Ať je to fotbal, tenis atd. Prostě všechny sporty si rád zahraji, ale nejvíc opravdu asi fotbal. A mám přítelkyni takže trávím hodně času i sní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.