Hráč 18. kola Petr Smištík z Horní Lhoty napodobí svého spoluhráče Radima Plška, do kabiny donese flašku slivovice a chystá se na finále poháru mezi Zlínem a Opavou do Olomouce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jaká bude odezva v kabině, po brankáři Radimu Plškovi jsi letos druhým oceněným hráčem z Horní Lhoty?
Děkuji za gratulaci. Ano, letos jsem druhým oceněným hráčem z týmu a proto napodobím Radima Plška a mou odezvou bude flaška slivovice do kabiny.
V neděli jste remizovali v Mirošově, následně pak vyhráli na penalty, jak těžké utkání to bylo?
Utkání to bylo pro nás velmi náročné, protože Mirošov je silný soupeř, který má zkušené hráče, kteří nám dali zabrat. Nicméně pro nás bylo složitější se vypořádat s velkou absencí hráčů. Sestava byla oslabená a myslím, že jsme vydřeli ze zápasu maximum.
Koho bys pochválil z Vašeho týmu za výkon v Mirošově?
Celý tým si zaslouží pochvalu. Ale pokud mám jmenovat, tak Tomáš Martinec na postu stopera i se zraněním podal výborný výkon a ukázal, že s ním trenér může počítat kdekoliv na hřišti.
Jaké máte ambice v jarních odvetách, zatím máte výsledky jako na houpačce?
Ambice vyloženě žádné nemáme, jestli se vykopeme do třetího místa bude pro nás úspěchem, ale kdoví jak sezona dopadne. Já si myslím, že výsledky máme vcelku úspěšné, kromě Smoliny, kde se nám nezadařilo.
O víkendu Vás čeká venku Provodov a v utkání jste favoritem, co očekáváte od tohoto duelu?
Favoritem jsme jen tabulkově, Provodov jsme na podzim doma porazili, ale byl to velmi těžký soupeř. Letos hrajeme venku, proto očekávám opět těžké utkání, ale věřím, že si odvezeme všechny tři body.
Myslíš si, že Nedašov letos postoupí do III. třídy? Nebo to bude někdo jiný?
Nedašov má silný tým a myslím, že postup si pohlídá, určitě si ho zaslouží a věřím, že ve III. třídě bude opět hrát o vyšší příčky tabulky.
Kteří hráči z ostatních celků v této soutěži Tě zaujali?
Osobně se znám s Tomášem Zoubkem, který teď kope za Lipovou. Ten mě ne tak zaujal, jak mi spíše potvrdil roli střelce, která se od něj očekává. Nám dal na podzim myslím dvě branky a proto ho musíme letos v duelu s Lipovou více ohlídat.
Jak jsi trávil dlouhou zimní pauzu, věnoval jsi se i jiným sportům?
V zimě jsem chodíval převážně běhat. Kromě našich tréninků jsem byl na soustředění s Dolní Lhotou, se kterou jsem i trénoval a odehrál nějaký přátelák. Jinak jsem jezdil lyžovat.
Jaké jsou Tvé další zájmy kromě fotbalu a co Tvá rodina, podporuje Tě ve fotbalu?
Minulý rok jsem se oženil a letos v březnu se mi narodila dcera, takže o zájmy mám vystaráno. Od malička mě podporoval především otec, ale podporuje mě i zbytek rodiny.
S kým si nejvíc rozumíš na hřišti i mimo něj?
Pokud hrávám krajního záložníka, rád hraju, před Adamem Ščuglíkem. Je to dříč a odběhá to dozadu za nás oba. Mimo hřiště si nejvíc rozumím s Radimem Plškem, se kterým jsem vyrůstal.
Co říkáš na postup fotbalistů Zlína do finále poháru, kde je prověří Opava?
Je to velký úspěch pro oba celky. Opava Zlínu určitě nedá nic zadarmo. Chystám se na finále do Olomouce fandit a doufám, že to Zlín zvládne.
Co bys vylepšil na našem portálu - www.fotbalunas.cz
Vy a Vaši redaktoři odvádíte skvělou práci a pokud to zůstane nadále, není co zlepšovat. Přeji vám mnoho úspěchů.
Dík za rozhovor a ať se Ti i nadále daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.