Tadeáš Malý: Maminka chtěla, abych chytal motýly

Další rozhovor s hvězdou kola. Většina fanoušků již jistě ví, že se hráčem minulého víkedu stal útočník Přimdy, Tadeáš Malý (Tatran Přimda), který hattrickem zneškodnil kvalitní tým Baníku Stříbro. Fantastická práce a výborný výkon, který nemohl být ohodnocen jinak. Jak nám zápas ale ohodnotila sama hvězda a o čem dál se pak ještě rozpovídala. Na to najdete odpověď v nadcházejících odstavcích. Příjenou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš poslední zápas?
Myslím, že zápas byl zpočátku lehce opatrný z obou stran. Postupem času jsme se osmělili a dokázali se dostávat do šancí. Po vstřelení úvodní branky jsme na hřišti dominovali a Stříbro přehrávali, bylo jen otázkou času, než se to zlomí. To se prokázalo ve druhé půli, kdy po naší sérii branek Stříbro absolutně odpadlo. Řekl bych, že jsme podali dobrý týmový výkon a chtěl bych klukům poděkovat, že my svou prací navíc umožnili vsítit hattrick.
Co je potřeba před dalšími zápasy nejvíce zlepšit?
Určitě nesmíme usnout na vavřínech a uchlácholit se dosavadními výsledky, je před námi ještě dost práce a vždy bude co zlepšovat. Obrana už se nám ustálila a v posledních dvou zápasech hrála takřka bez chyb, ale ještě máme určitě nedostatky v přechodové fázi a řešení útočných situací. V tom bych viděl asi to nejdůležitější, co bychom měli zlepšit. Chce to dostat klid na kopačky, hrát s čistou hlavou a především se fotbalem bavit!
Jaký je na Přimdě zájem o fotbal, chodí na zápasy hodně fanoušků?
Samozřejmě, že by mohlo chodit více diváků, ale zase na druhou stranu poslední dvě domácí utkání jsme odehráli v poměrně chladném počasí, a i tak přišlo celkem dost diváků, za což bych jim chtěl poděkovat. A ať jich chodí jenom více!
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře, proti němuž se vždy nejvíce vyhecujete?
Vím, že náš El Prezidento (pozn. red.: Milan Růžička st.) má rád souboje s Konstantinkama, takže nám vždy řekne, že prostě musíme! Jinak já osobně asi nemám nikoho zvlášť oblíbeného. Nejvíce zajímavý zápas pro mě je asi souboj se Stráží, jelikož jsem tam vyrůstal a hraji za Stráž hokej. Navíc se nám v letošní sezoně proti nim poměrně daří a zápasy mi přijdou, co se týče celého týmu, nejvíce vyhecované.
Jaké nosíte číslo a jak jste k němu přišel?
Nosím momentálně číslo 17, i když hattrick jsem vsítil v bráchovo čtrnáctce, jelikož číslo 17 v sadě dresů, se kterými jsme hráli nebyla a brácha se zápasu zúčastnit nemohl. Když jsem se vrátil z Moravy, kde jsem fotbalově působil a zotavil se po těžkém zranění kolene, tak "moje" 7, se kterou jsem už od žáků hrával, byla zabraná. Sáhl jsem tedy po volné sedmnáctce.
Jak byste nám sám sebe popsal jako fotbalistu, jakou máte na hřišti roli?
Hodnotit sám sebe mi asi nepřísluší, to musí druzí, ale podle mé fotbalové minulosti něco málo asi umět musím. Má role v týmu asi nijak specifická není, záleží na trenérovi, na jakém postu mě v daném utkání potřebuje. Ale řekl bych, že trenér i kluci ode mě očekávají, že budu střílet góly a rozhodovat zápasy, tak snad se mi to bude dařit. Nerad bych je zklamal( smích)
Jak jste se k fotbalu dostal?
Pocházím ze sportovní rodiny, kde od taťky až po bráchy všichni hrajeme hokej a fotbal. Miluji tyto dva sporty už od útlého věku! Takže nic jiného nepřipadalo v úvahu, i když maminka chtěla abych hrál na klavír a chytal motýli (smích).
Co čekáte od Vašeho dalšího zápasu?
Očekávám, že do podhradí přivezeme 3 body, i když Bezdružice budou těžký soupeř. Bohužel se nemohu zápasu zúčastnit, tak doufám a věřím, že to kluci zvládnou i beze mě.
Máte na závěr pro naše diváky nějaký vzkaz?
Chtěl bych poděkovat všem lidem, kteří mi dali hlas, dále spoluhráčům za to, že díky nim vůbec mohu být v sestavě kola a divákům, ať chodí podporovat jejich kluby, baví se fotbalem a nadále navštěvují i Váš skvělý server. PS: Titul už asi letos nevyhrajeme,ale i tak: "Železná Sparta!"
Tadeáši, díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.