Do každého zápasu jdeme s tím, že budeme hrát svoji hru, říká Muž kola Petr Vazač

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, podruhé na podzim jste vyhrál anketu Muž kola. Komu patří největší dík, za zaslané hlasy?
Když jsem se v pondělí podíval na sestavu kola, už jsem měl náskok, aniž bych o tom někoho informoval, takže tuším, že veliké díky patří právě jim.
Pokladník týmu bude mít určitě radost, že jste vyhrál. Bude se částka zdvojovat nebo vás bude šetřit?
Od předchozího vítězství jsem zatím do kasy nic dávat nemusel, takže si ani netroufám nic odhadovat. Každopádně kdyby něco chtěli, tak já je za to když tak nějak pobavím na dokopné, někteří už to znají. Pokladník vlastně už přišel, že chce peníze na dokopnou, takže tento víkend mě nešetřil. (smích)
O víkendu jste přivítali poslední Chrášťany. Nehrozilo podcenění posledního celku tabulky?
O podcenění vůbec nemůže být řeč, do každého zápasu jdeme s tím, že budeme hrát svoji hru ať už je to kdokoli z kterékoli pozice. Jasně, že si říkáte, hrajeme s posledním, a tudíž je v pohodě musíme dát, ale i tak jsme věděli, že to nebude jednoduché.
Vítězství bylo nakonec těsné. Byl to těžký zápas? A jak to vypadá s vaším zápasovým zraněním?
Vítězství se začalo rodit poměrně brzy a po půl hodině nebylo pochyb, kdo si pro něj jde. Hráli jsme mnohem těžší zápasy než tento, ale spíš šlo o to, že jsme se chvílemi trápili a zahodili spoustu šancí, to vítězství mohlo být v klidu vyšší. No nechci teď dávat naději Borku, ale můžou být v klidu, protože je to špatné. Vyšetření sice prokázalo, že sval není natržený ale nedělní, pro mě největší zápas podzimu nestihnu. Jsem samozřejmě nas…., na borek jsem se hodně těšil. Nezbude mi než si tam jet dát jen pivko a trpět v pozici diváka.
Postaral jste se o obě branky vašeho týmu. Mohl byste vaše trefy popsat našim čtenářům?
Při té první jsem měl štěstí, Slámič se skvěle uvolnil po lajně, zatáhl to do vápna, se mnou se vracel obránce tak jsem se zastavil, dostal jsem míč přesně na nohu, ale z jedničky jsem trefil právě toho obránce. Štěstí bylo, že se to odrazilo zpět a dorazil jsem mu to mezi párky. Fanda Leštinů na mě volal, že jsem tohle měl dát hned z první, ale mě to přišlo srabácké. (smích) Při druhé trefě jsem se dostal za velkým vápnem k vyraženému míči od brankáře hostí a svůj pokus přehodit všechny do odkryté brány jsem nenakopl přesně podle svých představ, takže to letělo vysokým obloukem a zapadlo to pod horní růžek. To se samozřejmě musel opět ozvat Fanda, že takhle jsem to nechtěl, ale kdepak Fando, takhle jsem to přesně chtěl. (smích)
Trefil jste se po delší době. Vlastně poprvé od našeho posledního rozhovoru. Nemáte obavu, že to bude mít vliv na vaše střelecké schopnosti i nyní?
Tak to jsem ani nepostřehl, že to je už takovou dobu, možná mi jen nějaký ten gól nepřipsali. (úsměv) Ne obavy z toho určitě nemám, teď mě sice přibrzdilo zranění, ale určitě se brzo trefím, a když ne, tak alespoň to budu mít na co svést. (smích)
V soutěži jste společně s Lokomotivou jedinými neporaženými týmy. Budete si to s vaším konkurentem chtít rozdat o postup do Okresního přeboru?
Podle mě je pro myšlenky na postup ještě brzo, ale už náš vzájemný atraktivní duel ukázal, že se o to s nimi poprat můžeme a klidně bychom v této statistice neporažených týmů chtěli zůstat sami. Každopádně si myslím, že nám bude na záda dýchat i jiný klub.
Jelikož jste velký slávista, určitě vám dělají výkony „sešívaných“ radost. Věříte, že by mohla letos Slavia dosáhnout na větší úspěch po několika letech strádání?
No jasně, hlavně jsme před Spartou, což mě těší nejvíc, po derby od nich máme na půl roku klid a teď hurá na titul a poháry.
V dalším kole zajíždíte na hřiště Borku, kde jste nedávno nastupoval. Podáte trenérovi nějaké rady, jak vyzrát na váš bývalý klub? A jak tipujete samotný zápas?
No to doufám, že si za mnou pro nějaké informace přijde. (úsměv) Nějaké poznatky mám, které bych v kabině určitě chtěl zmínit všem klukům, ale jinak myslím, že nejen trenér ví, na které hráče si dát pozor. Očekávám vyrovnanou hru, bude to těžší zápas než ten minulý, ale věřím ve výhru, mohlo by to být tak 1:2, 1:3.
Děkuji za rozhovor a ať se daří i v dalších kolech!
Děkuji a přeji hodně čtenářů a registrovaných fanoušků vašeho zajímavého webu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.