ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Dobrý fotbal do Hlavnice patří a já věřím, že tady ještě něco vyššího vykopeme

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala hlavnického snajpra Davida Lišku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, co říkáte na svou výhru? Kde jste pro ni sháněl podporu?
Dobrý den, samozřejmě to člověka potěší. Mé díky patří všem, kteří pro mě hlasovali a také hlavnickým fanouškům, kteří mě určitě podpořili. To oni dělaj v Hlavnici fotbal.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našich stánkách? Chybí Vám na nich něco?
Samozřejmě to jen a jen chválím, svou práci odvádíte na výbornou, tohle náš amatérský fotbal potřeboval, přehled. Věřím, že budete i nadále odvádět tak dobrou práci jako doposud.
Vždy Vás lákal kulatý nesmysl?
Ano, s tím jsem vyrůstal.
Popište našim čtenářům Vaši fotbalovou kariéru.
Začínal jsem v pěti letech v Hlavnici, kde jsem hrál od mladších žáků do svých patnácti let. Poté následoval SFC Opava, kde jsem získal strašně moc zkušeností a dostal možnost nakouknout do velkého fotbalu. Po třech letech v Opavě jsem zamířil do Hlučína, opět strašně velká zkušenost jak v dorostu tak v mužích, kde se tenkrát hrála 2.liga, přišlo zranění a já přešel do Pusté Polomi, kde jsem dva roky hrál krajský přebor. Nyní opět Hlavnice.
Pojďme na minulý zápas v Bělé. Prakticky od začátku jste byli lepším týmem a vysoko vyhráli. Jak by jste zhodnotil a popsal tento zápas?
Takové zápasy jsou vždy těžké, soupeř nemá co ztratit, my jsme tam jeli s tím, že musíme za každou cenu urvat tři body. Byli jsme rychlejší, hrál nám střed a kraje zálohy, což je pro nás důležité. Vytvořili jsme si mnoho šancí, naštěstí většinu gólových. Po druhém gólu jsme se uklidnili, začali jsme hrát co jsme si řekli, to je pro nás důležité.
Vy sám jste vsítil čtyři branky, popište je našim čtenářům.
První gól na ten mě vybídl můj bratr Tomáš Liška, pěknou ulicí a už jsem byl před brankářem sám, takže kolem něj. Druhý a třetí gól si byly dosti podobné, kdy jsem dostal ze strany centr a naštěstí to trefil. V druhé půli jsem dostal míč pro změnu od Davida Ochrany, kdy jsem šel na gólmana z pravé strany a rychlou, střelou tentokrát pod brankářem.
Podařil se Vám podobný kousek někdy?
Ano, za dorost tuším proti Vítkovicím.
Pamatujete si ještě na svůj první gól?
Ano, mám jej dokonce i na YouTube. Bylo to v Brumovicich, kdy jako žáci jsme měli hodně silný ročník :)
Hlavnice letos postoupila, a nyní se vyhřívá na čele okresního přeboru. Čím si to vysvětlujete?
Ano, máme výbornou partu, která není všude a máme hráče, kteří nám útočníkům dokáží dát finální přihrávku. Tohle my potřebujeme. Máme dobrý střed, kde jsme hodně silný na sbírání balónu, jak hlavou, tak po zemi. A dá se říct i stabilní obranu. Budeme doufat, že se nikdo nezraní.
Kam sahají ambice vašeho týmu? Jsou postupové?
Já myslím, že bychom se tomu nebránili. Dobrý fotbal do Hlavnice patří a já věřím, že tady ještě něco vyššího vykopeme. Jako nováčka by nás před sezónou na první příčky tabulky neřadil nikdo, což je taky milé překvapení. A když se nepodaří, jedeme dál..
Koho vidíte za favorita soutěže?
Co jsem viděl, Budišov a Hradec mají dobré, mladé hráče. U nás hrál Hradec dobrý fotbal, na Budišov se chystáme, tak možná někdo z nás tří..
Kdo je Váš oblíbeny hráč?
Herně se mi líbí Mesut Özil.
Jak trávíte volný čas?
Především s rodinou. Práce. Známí a různé jak už kulturní, či sportovní akce. Děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.