Aleš Mikulovský: Takové vítězství nemůžete očekávat nikdy

Je to tedy, nakonec se dočká pravidelného pátečního rozhovoru i tachovský OP, leč o něco později,n ež je zvykem. Omlouváme se za zdržení, které způsobilo vytížení naší hvězdy kola. Nyní už ale k tomu již zmiňovanému rozhovoru. Stříbro v sobotu hladce porazilo v menším derby Přimdu a obránce Aleš Mikulovský (Baník Stříbro) měl lví podíl na tom, že jeho tým nejen, že neinkasoval, ale také i  na tom, že několik branek dal. Odehrál parádní zápas a nyní si můžete pročíst pár jeho slov o tom, jak se mu proti tak kvalitnímu týmu hrálo. "Přimda bránila nedůsledně, to bylo rozhodující.", tvrdí hvězda pátého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Aleši, pojďme rovnou k zápasu, čekal jste takovou kanonádu Stříbra?
Danieli, takovou výhru nemůžete nikdy čekat, ale když nastupujete, tak chcete, abyste vyhráli a soupeři uštědřili, co nejvíce branek. Což se nám v tomto zápase celkem podařilo.
Co bylo v utkání klíčové, nebo co udělala Přimda špatně?
Přimda měla nedůslednou defenzivu, z čehož jsme těžili ze standartních situací. Ve hře dopředu se Přimdě také nedařilo. První poločas byl pro nás rozhodující.
Daří se Vám skvěle, co na tým zatím říkáte?
Tým je složený z různých typů hráčů, kteří v celku tvoří kompaktní mužstvo s velkou šancí dobývat přední příčky tabulky. Nad dalším postupem je asi brzo polemizovat. Mužstvo se ještě ani nezabydlelo v druhé třídě. Takže uvidíme, jak to půjde dál. A jestli to bude na postup, tak proč ne.
Čekal jste před sezónu, že budete patřit k těm nejlepším týmům?
Vhodnější výraz je slovo doufal. Doufal jsem v tom, a zatím to vychází, takže spokojenost.
Jak byste porovnal druhou třídu se třídou třetí?
Ze svého pohledu můžu říct, že s každou třídou výš je fotbal lepší, líbivější a hráči to berou více vážně. Už to není tak, že hráč před zápasem vyndá kopačky z tašky, kterou po minulém zápase zahodil pod schody.
Překvapilo Vás v soutěži zatím něco, čekal jste třeba od některého týmu více, či méně?
Upřímně nevím. Každý tým je hratelný a každý tým také může překvapit. Takže nemohu říci, od kterého týmu čekat více nebo méně.
Velmi dobře se daří ale také Vašemu A-týmu, který taktéž v minulém roce postoupil, v čem spočívá ten obrovský úspěch a takové zlepšení?
Bylo by smutné, kdyby tak velké město jako Stříbro nehrálo minimálně v kraji. Za posledních par let prošel A-tým vývojem, a to jak ve vedení, tak mezi hráči. Vše si postupně sedlo, tým šlape a má mimořádné výsledky.
V sobotu jste zamířili do Černošína, co bylo špatně?
Raději tuto otázku ponechme bez komentáře, zkrátka nám to nesedlo.
Proč jste nehrál?
Byl jsem v práci, ale nemyslím si, že bych týmu nějak výrazně pomohl.
Aleši, sledujete náš fotbalový portál? Jak se Vám líbí?
Nedávno jsem ho začal sledovat a je fajn, že máte přehledné informace o utkáni a výsledcích. Držím Vám palce v dalším pokračování Vašeho portálu.
Poslední otázka, máte pro naše čtenáře nějaký vzkaz?
Hrajte! A když nehrajete, tak alespoň fanděte! Jestli nefandíte, tak alespoň podpořte lidi, kteří tomuto sportu propadli! (smích).
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.