ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Patrikem Macháčem, brankářem Vlachovic - 7.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? V anketě poprvé zvítězil brankář vlachovické rezervy Patrik Macháč. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude ve vlachovické kabině stát, máte už stanovenou nějakou taxu?
Děkuji. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, co pro mě hlasovali. V kabině ještě nemáme určenou taxu, ale určitě to bude nějaký alkohol...
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Smolině byl výborný, podařilo se Ti chytit několik nájezdů, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Brankář je na hřišti od toho, aby něco chytl a podržel mužstvo, ale máte pravdu, Smolina měla několik brejků, takže jsem se v bráně nenudil. Náš tým hodně kombinoval a byl více na míči než hosté. Vytvořili jsme si několik šancí, ale dokázali jsme jen střelit jednu branku. Také musím pochválit Smolinu. Hráli ze zabezpečené obrany a na rychlé brejky.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra?
S fotbalem jsem začínal v rodné Nedašové Lhotě, poté jsem hostoval několik sezón v Nedašově. Letošní léto jsem přestoupil do Vlachovic, kde jsem zatím spokojený.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny rezervy Vlachovic?
Spoluhráči jsou super, skvělí kamarádi a dobří fotbalisté. Nějak bych neurčoval tahouny mužstva, každý umíme něco a když to dáme dohromady, tak hrajeme pěkný fotbal.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Ještě stále jsem student, kromě školy, rád chodím do fitness centra. Fandím Real Madrid a v naší nejvyšší lize Spartě a Zlínu.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Nejvíc mě překvapila rezerva Nedašova. Nedašov asi moc bodů v sezóně neztratí. Naše postavení v tabulce je dobré, stále se pohybujeme v horních patrech tabulky.
O víkendu hrajete doma v Dobrkovicích, to bude asi těžký protivník, navíc ho asi vůbec neznáte?
Bohužel o víkendu nenastoupím, ale věřím, že to kluci zvládnou a dovezou body. Soupeře vůbec neznám, ale určitě budou doma silným soupeřem.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál je skvělý. Hodně fotbalunas.cz sleduji a podle statistik se můžu připravit na zápas a dát si pozor na jednotlivé hráče.
Dík za odpovědi a za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.