Myslím, že mám dobrou střelu, zkusil jsem to a dopadlo to nádherně, říká o svém víkendovém gólu z přímého kopu cMartin Štajer

Hráčem uplynulého kola se stal záložník hradecké Třebše Martin Štajer. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V minulém kole jste porazili Tatran Hostinné 5:0. Podle výsledku suverénní výhra, bylo to tak i na hřišti?
První poločas tomu vůbec nenasvědčoval, že bychom vysoko vyhráli, něco nám tam chybělo. Za to druhý poločas jsme začali hrát tak, jak jsme chtěli - aktivně, kombinačně a proměnit šance, to se podařilo a ve druhém poločase jsme byli jasně lepším týmem a zasloužili si takto vyhrát.
Vy sám jste z přímého kopu dával gól na 2:0. Je zahrávání takovýchto kopů vaší silnou stránkou?
Moc to moje silná stránka není, ale myslím, že mám dobrou střelu, tak jsem to zkusil a dopadlo to nádherně. Snad to bude častěji (smích).
Na svém kontě máte zatím tři vstřelené góly, jste tedy spíše ofenzivní typ záložníka?
Ano, určitě jsem ofenzivní záložník.
V textu na klubových stránkách Sokolu Třebeš stojí „Martin Štajer alias Milan Škoda." Čím je tato spojitost dána, shodnými iniciály, stylem hry, nebo vašimi sympatiemi k hráči Slavie?
Vyplývá to z toho, že jsem velkým fanouškem Slavie Praha. Tohoto fotbalistu mám rád, dává góly, zakončení má výborné a ty iniciály to je taková třešnička (smích).
Ve svých dorosteneckých letech jste se dostal i do Slovanu Liberec. Jak na toto období vzpomínáte?
Strašně hezky, dalo mi to moc. Přál bych každému si to zkusit. Jak z fotbalového, tak osobního hlediska to je škola.
Druhou polovinu sezony 14/15 jste odehrál za divizní Týniště. Jak se vám ve dvaceti letech hrálo proti mnohdy zkušenějším hráčům?
Ze začátku to pro mě bylo náročné, je to úplně jiná soutěž, ale postupně jsem si zvykl a myslím, že jsem mezi nimi obstál.
V pěti kolech Třebeš nastřílela šestnáct branek, podařilo se tedy týmu odstranit problémy s produktivitou z minulé sezony?
Šestnáct je celkem hezké číslo, ale my jsme jich mohli mít minimálně o 5 až 8 více. Dá se říct, že v každém zápase neproměníme tutové šance. Na tréninku se na to zaměřujeme a doufáme, že to bude ještě lepší.
V sobotu hrajete na hřišti Úpice, jaký očekáváte průběh zápasu a jaký tipujete výsledek?
Rozhodně víme, že to nebude nic jednoduchého. Úpice je těžký a nepříjemný soupeř. Jedeme tam ale vyhrát, takže vyhrajeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.