ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Divize E, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Jan Svatonský, 1. BFK Frýdlant

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den. Gratuluji Vám k ocenění Hráč kola, kterým Vás zvolili čtenáři našich internetových stránek. Jaké jsou Vaše dojmy?
Děkuji všem, kteří pro mne hlasovali. V tomto kole byla konkurence velká a opravdu jsem nečekal, že s jedním gólem se mi dostane takového ocenění :-)
V Jeseníku jste konečně prolomili smůlu a zápas vyhráli. Jaký to byl zápas z vašeho pohledu?
Byl to hezký zápas a vydřené vítězství. Po povedeném začátku jsme zbytečně zatáhli a přenechali aktivitu domácím. V druhé půli bohužel uklidňující gól nepřišel a tak jsme se strachovali o výsledek do poslední minuty, kdy jsme museli ubránit několik rohových kopů.
Vy jste v tomto zápase dal jediný a rozhodující gól, jak jste ho viděl?
Padl po špatném odkopu domácího brankáře, který zachytil ZAJDA (D. Vojvodík) a po lehkém přistrčení jsem do toho zpoza vápna prásknul a konečně to tam zapadlo :-)
Jak jste se dostal zrovna do Frýdlantu a jak se Vám zde líbí?
Do Frýdlantu jsem se dostal díky M. Šrámkovi, se kterým se dlouhá léta znám a když se dozvěděl, že jsem ukončil angažmá na Žižkově, tak se mi ozval a během pár dní jsme se domluvili, že zde budu působit. Libí se mi tady moc, lidé zde fotbalem opravdu žijí a je radost před takovými fandy hrát.
Co říkáte na divizi E, jaká je to soutěž?
Těžko hodnotit po pár zápasech, dlouho jsem jí nehrál, ale co se dalo vypozorovat, tak jde o hodně vyrovnanou soutěž, kde může porazit každý každého.
Kdo se Vám zdá, prozatím, jako největší kandidát na postup?
Nechci předpovídat po pěti kolech. Valmez ten tomu jde naproti hned od prvních kol a jinak bude hodně nahoře Havířov a určitě zase někdo překvapí.
Jaké jsou vaše další aktivity kromě fotbalu?
Kromě fotbalu trávím rád volný čas s přáteli a bavím se jinými doplňkovými sporty. Tenis, in line hokej, silniční cyklistika.
A aktuálně, co si myslíte o tom, že se do naší české ligy vrátil Tomáš Rosický?
Je to obrovská persona českého fotbalu a jeho příchodem se zvedne prestiž české ligy.
Fotbalunas.cz je velký projekt, který se věnuje výhradně nižším soutěžím. Mohl byste na závěr říci Váš názor na něj a prozradit, jakou má budoucnost?
Fotbalunas je dobrý projekt, díky němu mají lidé možnost sledovat i nižší soutěže a mít přehled co se kde děje a myslím, že má velkou budoucnost. První a druhé ligy je v médiích plno, ale na nižší soutěže se zapomíná. Je jenom dobře, že se najdou lidi, kteří se o takový web starají.
Mnohokrát Vám děkuj za rozhovor a přeji Vám, ať se Vám daří na hřišti i mimo něj.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.