ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Jiřím Fojtíkem z Nedašova - 2.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal další nedašovský fotbalista - Jiří Fojtík. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, minule vyhrál Dominik Novák, zatím jste naši anketu dá se říct opanovali?
Díky za gratulaci, no vypadá to, že máme asi formu...
Jak vypadalo utkání v Jestřabí, padlo zde hned deset branek?
My jsme měli z toho zápasu respekt, protože v posledním zápase Jestřebí dlouho poctivě bránilo a rozhodla až poslední 20-ti minutovka. Tentokrát šli domácí do vedení, pak se zatáhli a opět výborně bránili. Nám se ale podařilo za dvanáct minut dát čtyři branky, takže bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Pro diváky určitě atraktivní zápas.
Jak hodnotíš Vaše dosavadní výsledky ve IV. třídě?
Dvě kola jsou zatím málo na předpověď ambicí, ale 6 bodů je vynikající start. Teď máme doma Lipovou a jedem do Tichova, takže by jsme chtěli na dobrý vstup do sezony navázat dalšími body.
Nechceš si někdy ještě zahrát za A tým Nedašova v 1. A třídě?
S trenérem "áčka" jsme v kontaktu a když jsou někteří hráči zranění nebo v práci, tak mi zavolá. Je to přece jenom hlavně rychlostně někde jinde. Vždycky si rád s klukama "kopnu".
Koho bys pochválil za výkony, navíc máte asi nejširší kádr v soutěži?
Vstup do sezony se vydařil Dominiku Novákovi, který i v přípravě střílel hodně branek a teď to potvrzuje. Jinak v Jestřabí zahrál celý tým slušně, také přístup všech byl daleko lepší než v zápase s Petrůvkou.
Koho vidíš v této sezoně na postup do III. třídy?
Když pominu "nováčky" tak favorizuji Petrůvku. Hrají spolu už delší dobu a vědí o sobě. Takticky jsou na tom výborně a snaží se hrát fotbal. V loňské sezóně se jim podobala také Horní Lhota, ale ta to nepotvrdila výsledkově. Uvidíme jak se s rolí favorita vypořádají Bohuslavice.
Loučka sice letos postoupila do III. třídy, ale moc se jí tam nedaří, sleduješ její výkony?
Sleduji všechny třídy a dvě prohry Loučky mně samozřejmě neušly. Po dvou kolech bych závěry nedělal, nemyslím si, že Loučka sestoupí.
O víkendu máte doma Lipovou, co si na ni připravujete?
Určitě to bude jiná Lipová než v loňské sezoně, kdy sbírala body jen velmi vzácně. Určitě ji nepodceníme a na našem hřišti zvítězíme. Musíme také odčinit nevýrazný výkon proti Petrůvce.
Dík za odpovědi a za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.