Neúspěšný podzim jsme napravili díky síle týmového ducha, říká hráč Nového Hradce Lukáš Jarotek

Hráčem uplynulého kola se stal novohradecký Lukáš Jarotek, který svými dvěma góly rozhodl o výhře nad Černilovem a jisté záchraně v A třídě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním kole jste porazili Černilov 2:1, jaký to byl zápas?
Tempo nebylo zrovna ukázkové, ale pro diváka se hrál pohledný fotbal bohatý na šance. V poločase jsme šli do vedení po hezké kombinaci celého týmu, ač trochu se štěstím. Začátek druhého poločasu nebyl z naší strany optimální. Podržel nás gólman Sedláček svými zákroky či svými tyčemi a hosté dlouho nemohli přijít na recept jeho svatyně. Až v 65. minutě jsme inkasovali ze standartky. Musím podotknout, že od té chvíle měli hosté pár závarů, ale nedokázali být přesní v zakončení a jak už někdo řekl - "fotbal není krasobruslení..." Kolem 80. minuty jsme dokázali rozhodnout zápas v náš prospěch.
Před zápasem jste neměli jisté setrvání v soutěži, na dálku jste soupeřili s Miletínem. Byli jste nervózní, nebo jste si byli vědomi lepší výchozí pozice oproti Miletínu?
Nervozní ne, jen nějaký povídačky v kabině. Řešili jsme to hlavně před jarní částí, kolik bodů musíme uhrát, abychom tuhle sezonu neměli za fiasko.
Vy sám jste o výhře, díky které jste se zachránili, rozhodl dvěma góly. Byly to jedny z vašich nejdůležítějších golu?
Na Novém Hradci? Určitě :D
V této sezoně jste se trefil sedmkrát, splnil jste si své předsezónní cíle?
Abych řekl pravdu, tak jsem myslel, že mám více zářezů :D…Sezonní cíle jsem nesplnil, ale ještě na to mám jeden zápas :D
Během své fotbalové kariéry jste prošel několika hradeckými týmy – Olympia HK, Lokomotiva HK, Slavia HK a nyní Nový Hradec. Je mezi některými z těchto klubů velká rivalita, nebo jste nic takového nevnímal?
Nevnímal ...kromě devadesáti minut na hřišti, ale to je normální, když znáte kluky od malička, viz tuto sezonu Libčany, tak to je nahecované v dobrém slova smyslu ;) Po zápase se tomu zasmějem, a to je ta radost ze hry :) Tímto jim gratuluji k postupu .
Do konce soutěže zbývá odehrát poslední kolo. Jak byste celoroční působení Nového Hradce zhodnotil?
Neúspěšná podzimní část, kterou jsme zachránili díky síle týmového ducha jarní části.
O víkendu uzavřete sezonu zápasem s Úpicí. Bude díky vaší jisté záchraně zápas uvolněnou rozlučkou se sezonou?
Nejspíš ne, pojedeme na zápas v poslepované sestavě na výlet, užijeme si to, zahrajeme fotbal - nejlépe 3 body. Rozlučka bude příští víkend .

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.