Hráč kola Tomáš Hink opět odpovídal na dotazy svým fanouškům

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Tomáš Hink! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl by si nám pro začátek shrnout utkání proti Senomatům?
Šlo o vše a taky se tak hrálo, hned v první minutě jsme si málem dali vlastňáka, když David Franěk (nevím, jak se to povedlo), ale trefil břevno u naší branky, to se odrazilo do země a zase do konstrukce, takže jsme měli velké štěstí. Poté to bylo o tom, že Senomaty nedaly tutovky a my jo, dal jsem sice tři góly, ale i ostatní z našeho týmu měli velké šance, které však nedopadli. Nakonec jsme se o výhru báli, protože se Senomaty nevzdaly a dotahovaly nás.
Je ti znám klíč k tomu, abyste nesestoupili?
Musíme vše vyhrát a Kolešovice zase nesmí udělat body, aby to klaplo. Teoretická šance stále je, já osobně se budu snažit ji využít a někteří spoluhráči také.
Jaký tedy očekáváš průběh utkání proti Kněževsi?
No bude to těžkej zápas, jako každej z naší strany. Ale jak už jsem zmínil popereme se o body a budeme doufat, že Kolešovice zaváhají, aby byla šance. Každopádně jestli se udržíme, tak dokopná bude hezká.
Nemohla jsem si nevšimnout již v hodnocení minulého kola tvé nespokojenosti, neplánuješ přestoupit do jiného týmu?
Minulé kolo jsem byl doopravdy nespokojen, nejde to někdy , tak jak člověk chce, to se stává. Nebudeme dělat unáhlené rozhodnutí a počkáme si na konec sezóny, tam se uvidí.
Je někdo koho by si v jarní části obzvláště pochválil?
Sebe. Chodil jsem na tréninky i když jsem přes týden v Praze, což někteří nezvládli, přestože jsou místní nebo z Rakovníka. Jinak se mi líbí hra Lukáše Konopáska, jen je škoda, že mu trenéři nedávají tolik prostoru. Chodí pravidelně a také má fotbalově co dát. Ještě bych vyzdvihl Čonta (Leoš Beneš), našeho brankáře. Ten předvedl dobré zákroky a podržel tým v posledních zápasech.
Opět tu mám pár otázek od tvých neodbytných fanoušků, myslíš, že bys mohl na pár z nich odpovědět?
Mohl, pro ně všechno.
"Tomáši, nenapadlo tě po zkompletování hattricku v zápase na oslavu odhodit dres a ukázat fanynkám co se pod ním skrývá?"
No chtěl jsem, ale pak jsem si řekl, že to ještě není vyrýsované natolik, abych se chlubil. Nicméně zapracuji na tom, abych se pro příště polepšil.
"Plánuješ soustředění před mutějovickým lomihnátem jako minulý rok?"
To je koukám trochu mimo téma, no teď se soustředit rozhodně nebudeme. Minule to skončilo návštěvou v nemocnici, takže letos vynechávám.
"Tomáši jak jste se připravoval na nedělní utkání během víkendu? Dozvěděli jsme se, že jste motivaci hledal v restauračních zařízeních o páteční noci. Myslíte, že to byl hlavní důvod proč se Vám tak dařilo?"
No byl jsem si v pátek zatrénovat s klukama z tatranského béčka a poté jsme se rozhodli, že s dobře rozjetým večerem naložíme tak, že spolu půjdeme po dlouhé době na jedno po tréninku. Určitě to mělo podíl na mém výkonu, dostal jsem od kamarádů pár užitečných rad.
Mohl by si nám nakonec prozradit tvůj nejkurióznější zážitek z fotbalového prostředí?
Fotbal hraju 18 let a na rovinu řeknu, že si každej zápas říkám, že jsem ještě vše neviděl. Z minulého utkání ta střela od Čápa do břevna v 1. minutě, to byla docela.. teď už to můžu říct sranda. Jinak je toho spousta a na to tu nemáme prostor, si myslím. Třeba z divize mám spousty zážitků.
Moc ti děkuji za tvůj čas a ochotu a přeji hodně štěstí v dalších utkání.
Já ti také děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.