Karlos tipuje remízu v úvodním zápase se Španělskem.

Hráčem 13. kola III. třídy se stal Karel Hochman, který hraje za nejlepší tým soutěže z Nemyčevse, který k vítězství v soutěži dovedl trenér Horna. V rozhovru jsme se dozvěděli například, jak vidí naše šance na Mistrovství Evropy ve fotbale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1.Opět jste se stal hráčem kola, co na to říkáte, to už asi nebude náhoda?
Předem bych chtěl poděkovat všem co mi posílají hlasy, když už se do sestavy kola dostanu. Je pravda, že se cítím v posledních kolech dobře a asi je to znát na výkonu. Možná k tomu přispívá moje nová přítelkyně (smích).
2. Cítíte sám, že máte výbornou formu v této sezóně?
Jak říkám poslední zápasy se cítím dobře a i od ostatních jsem občas zaslechl, že výkonnostně stoupám. Škoda, že je konec sezóny.
3. Jak se těšíte na poslední kop, který proběhne po posledním zápase?
Těším se asi jako celý náš tým. Byla to úspěšná sezóna a máme co slavit.
4. Jak hodnotíte tuto sezónu z pohledu Vašeho a z pohledu celého týmu?
Z mého pohledu podzim nebyl zase tak vydařený. Ztratili jsme zbytečné zápasy.Podcenili jsme přípravu na zápasy i soupeře. Ale na jaře to byla i přes zaváhání v Železnici jízda, která se projevila na konci sezóny a pramení v postup.
5. Co by jste mohl říci o trenéru Hornovi. Postup je z velké části jistě jeho práce. Změnil nějakým způsobem fotbalové myšlení v Nemyčevsi?
Určitě to byla i z jeho strany dobře odvedená práce a věděl, co v týmu změnit. Jsem rád, že ho v týmu máme. Dokáže v kabině zahlásit něco vtipného, co položí celou kabinu(smích), ale když je potřeba namotivuje nás a nabudí k dobrému výkonu.
6. Jaký byl průběh zápasu v Češově?
Průběh zápasu byl emotivní. Vědělo se, o co hrajeme a nechtěli jsme to nějak komplikovat. Byla na nás znát trochu nervozita. Ta opadla po brance Ondry Bretta. Věděli jsme o jejich nebezpečných hráčích. Vedli jsme o jejich útoku, který zkušený Kateřinák dokázal pohlídat. Z toho pramenily chyby na jejich straně a vetší otevřenost obrany, kterou jsme ještě dokázali do konce 2x využít. Nebylo to vůbec snadné utkání ačkoliv výsledek vypadá jasně.
7. Jakým způsobem jste se prosadil proti Češovu?
Zní to divně, ale náhodou z penalty (smích) a druhou branku po chybě v rozehře, kdy jsem vystihl jejich přihrávku a pak jsem si troufl na celou obranu. Nápad to byl jak se zda dobrý a vyšlo to až do brankového konce.
8.Jak se těšíte na Mistrovství Evropy ve fotbale?
Na ME se těším. Po konci sezony bude čas odpočívat a sledovat jak si vedou naši reprezentanti. Věřím v postup ze skupiny.
9. Budete zápasy ČR sledovat doma nebo budete chodit do nějakého restauračního zařízení?
Sehnali jsme lístky na jeden zápas do Francie. Konkrétně na Česko vs Chorvatsko. Propojíme to s nějakým výletem a bude z toho pěkně prodloužený víkend. Zbytek zápasů budu sledovat jak to půjde.
10. Jak dopadne náš první zápas proti Španělsku, které v generálce prohrálo s Gruzií?
Španělé jsou kvalitní tým, to ví každý. Podle mě většina z nás si myslí, že to bude jasné vítězství Španělska. Já když jsem minule řekl, že nesouhlasím s nominaci Rosického kvůli nerozehranost,i tak to bylo naopak a nic na něm nebylo znát. Tak teď se snad trefím a tipuji remízu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.