Přinášíme Vám ROZHOVOR s hráčem kola, který je fanoušek REALU MADRID a na jeho tip v sobotním finále Ligy mistrů se můžete podívat níže...

Nejvíce hlasů od Vás dostal hráč z týmu FK Ostrov B Petr Klaus, který fandí Realu Madrid a při otázce, na koho by si v sobotním finále Ligy mistrů vsadil, si nebyl moc jistý výhrou svého oblíbeného týmu... Na další otázky a vyčerpávající odpovědi se můžete podívat již nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petr Klaus
FK Ostrov B
Petře, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění hráče kola. Věděl jste, že jste byl v nominaci? A jak se cítíte jako vítěz?
Díky. O nominaci jsem věděl. Ale průběh ankety jsem vůbec nesledoval, dozvěděl jsem se o vítězství až od kamaráda. Je fajn, že jsem se stal hráčem kola hned po D. Novotném, jelikož jsme nejlepší kamarádi a parťáci už od 8 let. :D
Dát čtyři góly v jednom zápase je skvělý počin, dal jste ve svojí kariéře někdy více gólů v jednom zápase?
Určitě je to super dát 4 góly, ale obrovskou zásluhu na tom mají moji spoluhráči. Zrovna nedávno, pár kol zpátky jsem vstřelil proti Lipové 6 branek. Tímto bych chtěl poděkovat klukům za tuhle sezónu, hlavně díky nim mi to letos tolik „střílí“ ..
Když se podíváme na Vaše začátky, kde jste s fotbalem začínal a jakými kluby jste si prošel?
Začínal jsem přesně tam, kde jsem i skončil :D FK Ostrov. V dorostu jsem si „čuchnul“ i k vyšším mládežnickým soutěžím. Rok jsem hostoval v Baníku Sokolov a poslední rok dorostu jsem kopal v Karlových Varech. Pak jsem měl ještě možnost půl roku hostovat tady u sousedů v Hroznětíně. Tohle hostování se mi bohužel moc nepovedlo a za půl roku jsem stihnul inkasovat tři červené karty, ale na druhou stranu jsem poznal mnoho nových přátel. Takže to jako úplný propadák neberu. :D
Je nějaký moment ve fotbale, na který rád vzpomínáte?
Rád vzpomínám na zápas krajského přeboru s A-týmem proti Františkovým Lázním, který myslím skončil 16:1. Teď už nevím přesně. Tehdy jsem seděl na lavičce náhradníků ještě s T. Wolfem a oba nás do zápasu pustil trenér cca 15 minut před koncem a my za těch 15. minut s Tomášem stihli nasázet 5 „fíků“. Tak na tohle rád vzpomínám.
Jakému týmu ve fotbale fandíte?
Real Madrid!!
Se kterým fotbalistou byste si chtěl zahrát v jednom týmu?
To je strašně těžká otázka, těch fotbalistů je mnoho. Určitě bych byl rád za kohokoliv z Realu Madrid. Mým největším přáním by bylo si zahrát s Karlem Příhodou (dlouholetý trenér mládeže v Ostrově), což se mi v podstatě ještě může splnit.
Máte před zápasem nějaký rituál?
Rituálů je mnoho. Vzpomenul bych na ten hlavní, kdy s klukama z týmu jdeme před zápasem na pivo, abychom rozebrali taktiku a nadcházejícího soupeře. I když to trenér nerad slyší, výsledky mluví za vše.
Koho byste si tipnul na vítěze Ligy Mistrů, která se v sobotu odehraje? Popřípadě jaký výsledek si tipnete?
Z předchozích odpovědí je jasné, že tipuju Real. Akorát mám strach, že to nebude správný tip, jelikož „MY“ na Atletiko neumíme. :/
Bude Vás výhra v anketě něco stát?
No myslím, že to bude stát 200,-Kč do pokladny, ale jistý si úplně nejsem. Náš pokladník má svůj systém a do toho já vůbec nevidím.
Moc Vám děkuji a přeji mnoho dalších fotbalových úspěchů.
Taky děkuji.

Autor: Roman Bilavčík

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.