Hochman Karel nesouhlasí s nominací T. Rosického na Mistrovství Evropy ve Francii

Hráčem III. třídy 22. kola se stal již podruhé v krátké době Hochman Karel z týmu Nemyčevse, který své ocenění získal za výkon v Libáni proti místnímu B- týmu, když zápas rozhodl jedinou brankou z pokutového kopu, když faulován byl on sám. Rozhovor s hráčem kola najdete níže. V rozhovoru jsme se probrali i témata ohledně mistrovství světa v hokeji v Rusku nebo budoucí evropský fotbalový šampionát ve Francii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1.Opět jste se stal hráčem kola, co na to říkáte?
Tak samozřejmě mě to těší,ale není to spíš o mě, jako o celém týmu, cely tým šlape jak má a já sem z toho profitoval. Ale radost mam to určitě.
2. Těšil jste se na důležitý zápas v Libáni?
Ano. Obvykle se těším na zápasy. Byl to pro nás důležitý zápas.
3. Motivoval Vás nějak trenér Horna před zápasem?
Nemotivoval. Probíhala spise taktická příprava z jeho strany. Měl hráče ze svého minulého působení trochu přečtené a to nám pomohlo.
4. Jaký byl průběh zápasu v Libáni?
Myslím si, že jsme od začátku zápasu věděli o co hrajeme a podle toho jsme k tomu přistoupili. Celý zápas si myslím , že jsme měli převahu a pouze výsledek tomu neodpovídal.
5. Jakým způsobem jste se prosadil proti Libáni B?
Jako obvykle (smích) z penalty. Už si říkám, že musí přijít čas, kdy ji proste nedám (opět smích).
6. Byl penaltový zákrok jasný?
Už předtím tam byly na Tomáška nějaké zákroky, po kterých by se dala pískat penalta a hrálo se dál. Potom přišla situace, kdy mi přijeli dva skluzy ve vápně na kotník, ale já nejsem ten typ co by padal, tak jsem to ustál a to byla chyba. Domácí hráči to ve stejné situaci zkusili znovu, ale teď už mě trefili, takže to penalta určitě byla.
7. Faulovaný hráč by neměl kopat penaltu nebo je to jen fotbalový zvyk?
No říkává se to všude, že by to tak mělo být. Jenže náš trenér má asi jasno kdo by to mel zahrávat (smích) . Po penaltě jsem to s ním probíral a bylo mi řečeno: ,,jsem musel udělat výjimku " (opět smích). Za důvěru mu děkuji.
8. Sledoval jste nominaci na evropský šampionát do Francie?
Ano, sledoval jsem to jak v televizi, tak potom na různých serverech.
9. Souhlasíte s nominací Tomáše Rosického?
Bohužel, nesouhlasím. Myslím si, že Rosický ačkoliv je skvělý hráč, prošel si fází, kdy vůbec nehrál. Ke konci odehrál pár zápasů za juniorku. Své kvality má, ale já bych sáhl možná po někom, kdo je rozehranější a stabilnější hráč.
10. Sledujete tenisové French Open na ČT4 sport?
Tenis sleduji denně. Ať už na livescore portálu nebo přímo v televizi. Zkouším okoukat nějaké ty fígle na náš amatérský "Jičín Open" (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.