Na tréninku nepotřebuji kužely, když mám spoluhráče, směj se Hráč kola Michal Fořt

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel jako vítěz již počtvrté Michal Fořt. Útočníka Soběkur redakce fotbalunas.cz vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hráčem kola jste se stal již počtvrté, jak jste viděl dění na hřišti o víkendu vy?
Asi rozhodla brzká branka, která nás uklidnila. Soupeř se za celý zápas do moc šancí nedostal a po poločase bylo prakticky rozhodnuto.
Víkendový zápas byl pro vaší záchranu velice důležitý, ale stejně tak, jako vy sbíráte body na jaře, tak i týmy nad vámi také zvyšují svůj počet bodů, dovedou se Soběkury posunout mimo sestupové pásmo?
Zatím jsem neviděl ani jeden zápas konkurenčních týmů v bojích o záchranu, ale je to asi i tím že některé týmy již nemají o co hrát a drží se v poklidném středu tabulky a nepřikládají zápasům takovou váhu jako na podzim.
Kolik si myslíte, že dovedete ještě reálně uhrát bodů a na jakou příčku si s nimi věříte?
Zbývá nám odehrát pět utkání a já věřím, že jsme schopni bodovat pokaždé, takže reálně si myslím že dvanáct bodů nám bude stačit k záchraně.
Co dorost a mládež v Soběkurech? Jak se jim daří a hrají za vás také příležitostně nějací dorostenci?
Soběkury mají pouze muže, ale nastupuje za nás několik kluků kterým ještě není 18.
Když porovnáte úroveň zázemí jednotlivých týmů z vaší soutěže, je to vyrovnané, nebo jsou mužstva, která vybočují z řady ať už v tom dobrém nebo horším slova smyslu?
U vesnických klubů je to dost podobné, i když jsou šatny kam by Cristiano Ronaldo nezavřel ani Messiho při kamarádské návštěvě. (smích)
Máte nějaké předchozí zkušenosti s rozhodčími, kteří nebyli zrovna ve vhodném stavu k pískání, tak jako se to nedávno stalo v naší nejvyšší soutěži?
Řekl bych, že na této úrovni si může rozhodčí jedno pivko dovolit, ale že by tu někdo vypil lahev slivovice a poté močil na hřišti, to vážně ne. (úsměv)
Aféru s rozhodčími se rozhodl řešit pan Pelta jiným systémem výběru sudích, myslíte si, že je to změna k lepšímu? Nebo se i nadále podle vás mohou takovéto excesy opakovat i přes opatření?
Co já vím, tak se to stalo poprvé a asi i naposledy, nepamatuji si na nic podobného ani u našich zahraničních sousedů. Hlavně by to neměl dopustit hlavní sudí a delegát zápasu.
Věnujete se i nějakým jiným sportům krom fotbalu?
Rekreačně si chodím zahrát tenis. A doma krotím moji bojovou kočku. (smích)
Sledujete náš portál?
Minimálně jednou týdně se podívám na aktuality a rozhovory kamarádů a bývalých spoluhráčů. Myslím že je to navštěvovanější web než oficiální portál ČMFS.
Koho tipujete na postup do okresního přeboru a koho naopak na sestup z okresního přeboru?
Postup si vybojuje Hradec, má nejlepší tým v soutěži a rozhodně tam patří. Pokud půjde někdo do baráže tak to bude mít složité, mezi okresem a 3.třídou je již celkem skok. Z okresního přeboru sem do soutěže spadne nejspíše Dvorec.
Chtěl byste vzkázat něco svým spoluhráčům nebo fanouškům?
Fanouškům Soběkur bych chtěl poděkovat za podporu a doufám že nás dorazí v neděli podpořit a pomůžou nám k zisku všech bodů. A spoluhráčům? Že na tréninku nepotřebuji kužely, když mám je (smích)
Moc děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen těch fotbalových úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.