ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Divize E, 2015-2016 Ondřej Bartoníček, FK Krnov

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Ondřej Bartoníček, FK Krnov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola s celkovým ziskem bezmála 53% hlasů, což je obrovská podpora. Velká gratulace! Co na říkáte?
Předně bych chtěl za tu podporu velice poděkovat fanouškům. Samozřejmě mě to těší.
Líbí se Vám propagace nižších soutěží na našem portálu?
Portál se mi líbí, i když musím přiznat, že jsem se o něm dozvěděl teprve nedávno. Myslím si, že může být pro některé hráče, hlavně mladší, velkou motivací.
Jak a kde jste s fotbalem začínal a kdo Vás k fotbalu přivedl? Jakými kluby jste prošel za svou kariéru?
K fotbalu mě přivedl otec společně s bratrem. Začal jsem hrát někdy v šesti letech v Lichnově u Bruntálu. Z této doby mám spoustu zážitků, na které rád vzpomínám. Poté jsem odešel do FK Krnov ještě v žákovském věku, kde jsem vydržel do sedmnácti a pak přestoupil do Města Albrechtic, kde jsem poprvé nakoukl do divize. Tohle pro mě byla škola fotbalu. V Albrechticích jsem vydržel necelých šest let a vrátil jsem se do Krnova. Chtěl bych hlavně říct, že jsem se vracel rád a jsem vděčný, že můžu v Krnově působit.
Jaké jsou vaše další aktivity kromě fotbalu?
Teď je pro mě největší aktivitou rekonstrukce domu, který jsme s manželkou koupili, je na něm hodně práce :-). Jinak mě baví veškerý sport, kromě basketu a volejbalu, na ty sporty nemám výšku a rád si taky zajdu s bratrem na ryby.
Máte nějaký zajímavý zážitek z fotbalu?
Těch zážitků je strašně moc, ale obecně u mě platí, že největší zážitek je každé vyhrané utkání.
Jak jste viděl zápas Krnov - Brumov?
Zápas skončil naší zaslouženou výhrou. Od začátku jsme šli za vítězstvím a byli jsme lepší. Zápas ovlivnila asi i červená karta pro hosty, která byla jasná. Proti deseti jsme se ale měli prosadit dřív, kombinovali jsme, měli jsme šance, ale hosté do druhého inkasovaného gólu kousali a byli nepříjemní. Po druhém gólu už se jen dohrávalo, hosté byli odevzdaní bez bojovnosti, šlo vidět, že jim o nic nejde a ten závěr jsme dohráli zkušeně. Pro nás důležité tři body. Snad jsme potěšili i naše fanoušky, kterých zase přišlo hodně.
Co říkáte na překvapivý výsledek tohoto kola: Havířov - Rýmařov 0:3
Pro mě to takové překvapení není. Rýmařov má velice kvalitní tým a hrají kombinační a zároveň důrazný fotbal. V sobotu hrajeme právě v Rýmařově a myslím, že to bude zajímavý zápas pro diváky. Rýmařov má velkou motivaci nám vrátit podzimní porážku, ale my jim nedáme nic zadarmo a budeme o body bojovat.
Máte nějaký fotbalový vzor, oblíbený klub?
Fotbalový vzor mám od doby, co jsem přestoupil do Města Albrechtic, je to Honza Zelník, výborný fotbalista :-). A oblíbený klub je FK Krnov.
Jaká je vaše fotbalová přednost a naopak?
Tohle bych nerad hodnotil, od toho jsou trenéři a diváci.
Ještě na podzim jste nastupoval s kapitánskou páskou, nyní je kapitánem Váš spoluhráč, proč došlo ke změně?
Na podzim jsem se zranil a pásku dostal Mirek Daříček, před jarem proběhlo klasické hlasování a kabina zvolila Mirka, já s tím nemám žádný problém, je to dobrá volba.
Dozvěděl jsem se, že jste se stal také otcem, jak se tato změna projevila v osobním a fotbalovém životě?
Ano stal, s manželkou máme syna Matyáše. Život se nám samozřejmě změnil, ale jenom k lepšímu. Musím poděkovat manželce, že se tak hezky o malého stará a já se můžu dále věnovat fotbalu.
Na závěr nejtěžší otázka.., věříte, že se Vám podaří udržet divizi v Krnově také pro příští ročník?
Věřím tomu, všichni pro to dělají maximum, přes vedení, realizační tým, hráče, až po paní co nám škrobí límečky u dresů. Máme tým na to se udržet a budeme bojovat o každý bod.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů a to nejen ve fotbalovém životě.
Přeji hezký den a mnoho úspěchu s Vaším projektem FOTBALUNAS.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.