Máme teď pěknou sérii, komentuje formu Holešova Josef Křenek

Hráč kola Josef Křenek z týmu Holešova odpověděl našemu webu na několik otázek. Rozhovor si můžete přečíst právě teď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pepo, gratulujeme vám k vítězství v anketě. Věděl jste o své nominaci? Sledujete náš web?
Děkuji, o své nominaci jsem věděl. Po víkendu se vždy kouknu jak vypadá sestava kola a jestli je někdo nominovaný z Holešova. Tento web znám, když je chvilka tak na nej mrknu.
Proti Štítné jste se dlouho nemohli prosadit, překvapil vás soupeř něčím?
Překvapil nás rychlou brankou, po ní nám trvalo než jsme se dostali k naší hře, jinak nás moc nepřekvapil, věděli jsme že to ve tam bude těžké, že budou hrát více do těla a nakopávat dlouhé balóny na útočníky. Naštěstí se nám podařilo vždy vyrovnat a pak dokonce jít i dvakrát do vedení a pak si zápas pohlídat.
Kde se utkání rozhodlo?
Myslím, že zápas rozhodla až naše čtvrtá branka, ikdyž nám potom sudí neuznali regulérní gól, což by bylo asi rozhodnuto, museli jsme si na pátou branku chvilu počkat. Čtvrtý gól, který vstřelil Lukin byl rozhodující.
Jak padly vaše dvě branky?
Na prvni branku mi krasne nahral Lukin mezi obrance na pravo stranu a křížnou strelou k leve tyci jsem skoroval na 2:2. Dalsi muj gol byl po faulu na Romana ve vapne a z narizeneho pokutoveho kopu jsem se nemylil.
Hráči Holešova vítězí teď v anketě hráč kola celkem často, nebudete muset třeba něco přinést spoluhráčům do kabiny?
Ano, máme teď pěknou sérii a dávame dost branek tak je fajn, že se od nás vždy někdo dostane do sestavy kola. A že to od nás někdo vyhraje je jen dobře, naplní se nám trošku kasa. Jasně určitě donesu slivovičku nebo nějaký groš do kasy.
Kterými týmy a soutěžemi jste ve své fotbalové kariéře prošel?
Před 20 lety, když jsem s fotbalem začínal tak samozřejmě ve Fryštáku v místě svého bydliště, jelikož jsem v patnácti šel studovat do Velkého Meziříčí a kde jsem trávil většinu času čtyřletého studia tak jsem tam nastupoval za místní klub FC Velké Meziříčí, prvně krajský přebor dorostu a pak i za ,,B" mužstvo, s kterým jsme postoupili myslím do 1.A třídy. Poté jsem se vrátil zpátky do Fryštáku a v roce 2009 si mě vytáhla do divize FS Napajedla, kde jsem z pracovní vytíženosti strávil jen čtvrt sezóny a přešel jsem na hostování do Holešova. Po jedné střelecky vydařené sezóně jsem zkoušel štěstí v přípravě v třetiligovém Zábřehu, zde to nevyšlo tak jsem přešel na půl roku do divizní Spytihněvi, kde jsme si záhráli proti Sigmě Olomouc v Ondrášovka cupu. Poté už jen dva kluby Fryšták a Holešov.
Má podle vás Holešov na to postoupit o soutěž výš a hrát divizi?
Určitě na to máme, a všichni doufáme, že se nám to podaří.
Váš mateřský klub je Fryšták, sledujete jeho výsledky? Jak se vám proti němu hraje?
Výsledky Fryštáku sleduji, i proto že je tam hraje brácha. Hraje se proti němu těžko, má dobrý tým a jelikož se známe dlouho s klukama tak o to je to těžší, ví co ode mě můžou očekávat.
Příští utkání máte doma Rožnov a to asi nebude jednoduché utkání, souhlasíte?
S Rožnovem to bude těžké, u nich na podzim jsme tam trošku dostali, ikdyž já tam zrovna nebyl. Tak myslím, že jim máme co vracet.
Překvapuje vás nějaký tým svými výkony v jarní části?
Nijak extrémně asi žádný tým, každý je v něčem silný.
Přejete si závěrem někoho pozdravit nebo něco vzkázat?
Tak asi jako každý, poděkovat přítelkyni a rodině za podporu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.