ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal třígólový střelec Adam Beránek z Humpolce. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Adame, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 19. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Ačkoliv jsme k zápasu odjeli pouze s 11 hráči, tak jsme podali dobrý výkon. Zápas byl velmi ovlivněn brzkým vyloučením soupeřova brankáře, který zahrál rukou mimo pokutové území. Přišlo mi, že soupeř se nepřizpůsobil tomu, že hrál pouze o deseti a zbytečně se hnal do útoku, čehož jsme dokázali využít a byli jsme vcelku produktivní.
V tomto zápase jste dokázal vstřelit svůj druhý hattrick během jara, přibližte nám vaše góly prosím.
První gól jsem vstřelil na začátku utkání, když jsme hráli ještě proti kompletnímu soupeři a nahrál mi na něj Tim Vrátný centrem ze strany, který jsem zakončil hlavičkou na zadní tyč. Na obě další branky mi nahrál Dan Kříženecký, kdy první jsem vstřelil po odraženém míči z hranice velkého vápna a druhou po neuvěřitelně rychlém průniku, když jsem si věděl rady tváří v tvář brankaři.
Kolik třígólových přídělů máte ještě v této sezóně pro soupeře vašeho týmu nachystáno?
Nemám samozřejmě nachystaný už žádný hattrick, protože byl můj druhý na jaře, ale zároveň také druhý v dospělé kategorii a obávám se, že jsem si to na dlouhou dobu vybral. Ale popravdě když o tom tak přemýšlím, tak takový hattrick hattricků by nebyl špatný :-)
Co říkáte na vaši druhou výhru v hlasování o hráče kola v rozmezí několika týdnů? Kdo za tim vězí?
Je to vždycky příjemné, když si člověk uvědomí, jak velkou má fanouškovskou základnu. Dokonce mi už jeden budikovský matador (J.P.) nabídl, že mi bude spravovat FB stránku :-) Teď vážně. Je to fajn, ale zásluha patří hlavně mým spoluhráčům, kteří nejen poctivě hlasovali, ale hlavně mi k hattrickům pomohli na hřišti. Díky kluci :-) A dále mi posílali hlasy všichni mí blízcí a kamarádí, takže těm také děkuji.
Na chvíli odběhneme od fotbalu. Představil jste se nám tři kola zpět. Tak dnes můžete představit váš tým. Řekněte nám například jeho tahouny, největší hecíře, či kdo se nejvíc stará o zábavu v kabině?
Naše mužstvo je poměrně vyrovnané, mladé a dobře poskládané, i když je pravda, že jsme na sebe tak nějak zbyli :-) Už spolu hrajeme delší dobu a věřím, že se to začíná projevovat a bude to pokračovat i nadále. O zábavu v kabině se dokážeme podělit rovnoměrně, kvůli tomu přeci na téhle úrovni fotbal hrajeme. Kdybych měl vypíchnout nějaké hráče, tak největšími modýlky jsou Michal Šilpoch a dan Kříženecký, největší tvrďak je Michal Metál, pokud jde o karty tak ty nejlépe ovláda Kuba Prokop, všechny fotbalové soutěže má nejlépe zmapovány Kuba Žatečka, který vlastně nemluví o ničem jiném, než právě o fotbale a ještě o svém milovaném rumu. Když byste nevědeli, v jakém filmu kdo hraje, nebo kdy bude mít premiéru, tak se stačí zeptat Kuby Paťhy a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Máme dobrou partu a občas to po Humpolci umíme dokázat i mimo fotbalová hřiště :-).
Také nám můžete sdělit pár slov o panu trenérovi Brdečkovi a jaký je váš vztah k němu? Hecuje vás hodně při zápase?
Imra Brdečka přezdívaný Pep Guardiola není vlastně obyčejným trenérem. Spíš by pro něj sedělo označení manažer týmu, jelikož kromě trénování je jeho rolí je i starat se o to, abychom to každý týden zvládli odehrát ve slušném počtu. Takže je to ten pomyslný poslední dílek, který zapadá do skvěle postavené skládačky našeho týmu. Manažer Brdečka se o humpolecké béčko stará už velmi dlouho a prošlo mu rukama velké množství hráčů. Při zápase se dokáže rozohnit, ale většinou je spíše klidnější povahy - stejně jako slavný Pep.
Máte nyní nějaké osobní cíle v životě?
V osobním životě bych chtěl dostudovat a založit s přítelkyní novou Klapzubovu jedenáctku.
Pamatuji si, že jste říkal, že fandíte Slavii. Co říkáte na její jarní výsledky, kdy se po velkém posílení týmu čekala její větší forma? A kdo se vám jeví jako největší jarní posila?
Výsledky Slavie mě ani moc nepřekvapují. Doufám, že se k nám přikloní štěstíčko, Jablonec nevyhraje pohár a dostaneme se tak do Evropy. To, že Slavie nemá formu přikládám tomu, že stále nemá moc kvalitní kádr. Sice přišly posily, ale pro mě to je 8 průměrných hráčů. Zkrátka žádný hvězdný hráč, který by vyčníval. Nejvíce se mi překvapivě líbily výkony Baráka, který sice odehrál málo minut, ale když byl na hřišti, tak hrál velmi dobře.
O víkendu vás čeká těžký zápas s rezervou Chotěboře, která je o jednu příčku před Vámi, bude to tedy zápas, jak se říká "o šest bodů." Jste na něj připraven a máme očekávat další tři góly? :)
Doma musíme vyhrávat s kýmkoliv. Minule se nám to nepodařilo s Košeticemi a předtím s Černovicemi, takže tentokrát už musíme bezdpodmínečně vyhrát. Jsem sám zvědavý, zda nastoupím opět v útoku, ale pokud ano, tak se pokusím vstřelit, co nejvíce golů a hlavně přispět dobrým výkonem k výhře týmu.
Jsme na konci rozhovoru. Děkuji a přeji hodně štěstí ve fotbalovém i osobním životě. A třeba zase někdy :)
Děkuji a vám i všem čtenářům přeji to samé.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.