ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Martin Faltýnek z Nového Rychnova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 18. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Vikendové utkání s Černovicemi z mého pohledu bylo bojovné a tvrdé, při kterém se nám zranili dva klíčoví hráči. Jinak si myslim, že šance byly na obou stranách vyrovnané.Proto jsme rádi i za bod i přesto, že bychom k záchraně potřebovali plně bodovat.
V tomto zápase jste vychytal čisté konto, měl jste hodně práce?
Za naší obranou se čisté konto sbírá s přehledem, protože kluci nejen v obraně mi hodně pomáhají a výborně brání. Hráči mají motivaci v tom,že hrajeme o udržení. Práci jsem v zápase nějakou měl, ale tu největší jsem řešil, když hostující hráč vystřelil z malého vápna k tyči naší branky, ale s tou jsem si poradil.
Je za námi zimní příprava. Účastnil jste se jí pravidelně společně s týmem, popřípadě jak se vám líbila tato neoblíbená část sezóny?
Zimní přípravy jsem se nezučastnil.
A teď trošku z jiného soudku, mohl byste se nám představit, kolik je vám let a co děláte mimo fotbal, jaké máte jiné záliby?
Je mi 44 let a pracuji ve společnosti Sito s.r.o. Ve volném čase chodím do posilovny a dělám rozhodčího okresu Vysočina. Rád relaxuji u dobrého jídla a televizního pořadu.
Zpět k fotbalu. Zkuste zavzpomínat na vaše fotbalové začátky. Kdo vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a kterými týmy jste případně za svoji kariéru prošel?
K fotbalu mě přivedl muj otec, který byl též golman. Začátky mé fotbalové kariéry byly v Pelhřimově, poté v Novém Rychnově, ve Vyskytné, v Dušejově a v Horní Cerekvi.
V týmu se objevují další dva Faltýnkové, odhaduji správně, že jsou to vaši synové? Popřípadě jaké to je s nimi hrát?
Ano, jsou to mí synové, kteří byli na hostování v Pacově, poté se vrátili do Nového Rychnova bojovat o záchranu. Díky synům jsem opět oprášil kopačky a začal chytat. Myslím, že jsou oba zapálení do fotbalu a záleží jim na udržení 1.B třídy. Oba jsou tvrdí hráči, kteří jdou do každé situace a nenechají uniknout žádnou šanci. Obzvlášt se mi dobře chytá za synem Tomášem, který je tvrdý a spolehlivý v obraně. Druhý syn Martin je též skvělý utočník a rychlý a spolehlivý hráč pro mužstvo.Jsem rád,že přišla šance v mém věku si zahrát fotbal se syny v jednom mužstvu.
Váš "A" tým na konci sezóny skončil na posledním místě tabulky, v jarní části se však začíná mírně zvedat. Věříte v záchranu?
Ano, věřím v záchranu.
Kterého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem? Popřípadě jaká fotbalová soutěž je Vám nejbližší?
Mám rád dobrý fotbal. Rád se podívám na dobrý fotbalový zápas anglické ligy.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Největším fotbalovým vzorem je můj otec.
O víkendu zajíždíte s týmem na půdu Lípy. Jaká máte očekávání od tohotu zápasu a věříte ve tři body?
Očekávám samozřejmě 3 body, ale utkání bude těžké.
Máte nějaké oblíbené číslo dresu?
Mám. Je to číslo 1.
Při oznámení, že jste se stal hráčem tohoto kola, jste byl mírně překvapený. Už jste zjistil, co za touto výhrou vězí?
Myslím, že muj výkon proti Černovicím, a proto jsem dostával hlasy.
Vyhrát hráče kola se nepovede jentak každému. Budete muset přispět do týmové kasy nějaké dotace nebo si hráči vyžádají spíše nějaký aperitiv?
Já si vyžádám dotace od svých spoluhráču za své supervýkony v mém věku........ha,ha,ha.....
Jsme na konci rozhovoru. Sledujete náš webový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Sleduji tento portál a jsem rád, že se našel nadšený fanda fotbalu a udržuje tyto stránky v činnosti.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně štěstí ve fotbalovém i osobním životě.
I já Vám děkuji a taktéž přeji hodně štěsti v osobním životě .

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.