Kdo mi dával hlasy? Určitě spoluhráči, smál se hráč kola Petr Doubek

Nováček z Chabařovic zažívá velmi dobrý start do jarní části I.B třídy. V posledním utkání vybojoval v Dobkovicích po penaltovém rozstřelu dva body. A i díky tomu se hráčem 15. kola stal defenzivní záložník Chabařovic Petr Doubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, jaké jsou pocity po zjištění, že jste hráčem kola?
Pocity jsou to příjemné. Nicméně bych si nepřipisoval všechny zásluhy. Fotbal je týmový sport a jsem rád, že mám kolem sebe výborné spoluhráče, bez kterých bych na takové ocenění nedosáhl.
Tušíte, kdo pro vás mohl hlasovat?
Určitě spoluhráči (smích). U nás v Chabařovicích portál fotbalunas.cz často sledujeme, takže se to rychle rozkřiklo (smích). Jen škoda, že se do ideální jedenáctky také nedostal náš brankář Lukáš Král. Určitě by si to zasloužil.
Jaký názor máte na ankety podobného rázu?
Jsem jedině pro. Je to dobrá věc a věřím, že to bude v budoucnu pokračovat.
V Dobkovicích jste získali dva body. Jak se vám osobně na půdě nováčka hrálo?
Hrálo se mi dobře. Máme dobré mužstvo, které tahá za jeden provaz. Škoda, že jsme neproměnili šance, které tam byly. V poločase jsme mohli vést o tři góly a byl by klid. Takhle jsme si to zkomplikovali a zdramatizovali. Ještě, že mámě v bráně penaltového mága Lukáše Krále, který nám už po několikáté v sezóně vychytal penalty a tedy bod navíc.
Celkově jste na jaře posbírali už pět bodů. Velmi povedený start, nemyslíte?
Náš jediný cíl je záchrana v I.B třídě. Jsme v situaci, kdy musíme získávat body v každém zápase. Ale pět bodů ze dvou zápasů je rozhodně dobrý jarní start.
Po podzimu máte nového trenéra - Jiřího Měchuru nahradil Aleš Miltner. Jak vám zatím nový kouč sedí?
Tréninky jsou parádní. Je vidět, že trenér je do fotbalu zapálený. Dokáže nás správně namotivovat i když nám dává občas pořádně zabrat (smích).
Naposledy jste hrál na postu defenzivního záložníka. Jaká pozice na hřišti vám je nejbližší?
Těžko říct. Od svých začátků jsem prošel snad všechny posty kromě brankáře. Ale nejlépe se citím na defenzivním záložníkovi. Nedělá mi problém ani hrát na stoperovi či krajním bekovi.
Co dělá Petr Doubek, když zrovna nehraje fotbal?
Studuju v Praze vysokou školu, která mi zabere dost času. Jsem ve druhém ročníku, takže mám o zábavu postaráno (smích).
V dalším kole doma v derby hostíte Přestanov. Co od zápasu očekáváte?
Všichni se na utkání moc těšíme. Je to derby a my musíme vyhrát, abychom se zase trošku odpoutali od spodu tabulky. Bude to těžké. Na druhou stranu věřím, že se šťastným koncem pro nás a tři body zůstanou v Chabařovicích.
Jak se vám líbí webový portál fotbalunas.cz?
Sleduju výsledky i ohlasy. Web je přehledný, takže spokojenost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.