Podzimní hodnocení sezóny-SK Nové Sedlice

Pan Lukáš Onderka zhodnotil půlku sezóny svého mančaftu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Dobrý den. Jedna část jsou výsledky, které by samozřejmě mohly být lepší. Na druhou stranu musím mužstvo pochválit za vyšší účast na trénincích a větší zodpovědnost k týmu, což se oproti minulé sezóně zlepšilo. Doufám, že takový přístup zůstane i nadále.
Zatím jste na osmém místě. Panuje s tímto umístěním spokojenost?
Vzhledem k tomu, jak se sezóna vyvíjí, myslím si, že osmé místo odpovídá naším možnostem i podzimním výkonům na hřišti. Samozřejmě nepopíráme, že bychom nechtěli být na vyšších příčkách, ale po minulé sezóně, kdy jsme se "strachovali" do posledního kola, jestli se zachráníme, myslím, že jsme sezónu nerozehráli špatně.
Čím si vysvětlujete nevyrovnanost vašich výkonů? Jednou dokážete zvítězit v Březové a pak dostanete „výprask“ doma od Hlavnice.
Na podzim jsme takové "výprasky" dostali dva. Jeden se zrodil právě s Hlavnici. To byl takový zápas, kdy se jednomu týmu nedaří vůbec nic a druhému úplně všechno. Druhý byl s Kyjovicemi, kde jsme nastoupili ve značně zdecimované sestavě, navíc se nám v páté minutě zranil hráč a tak jsme dohrávali celý zápas v deseti.
Za celý podzim jste dostali 32 branek. Jak chcete na jaře zapracovat na zlepšení defenzívy?
Jak jsem již zmiňoval výše. Největší problém byl v tom, že jsme téměř žádný zápas neodehráli ve stejné sestavě ani v obraně vlivem častých zranění. Pokud by se sestava stabilizovala, určitě se obrana hra týmu zlepší.
Kam sahají vaše ambice na jaře?
I nadále se pohybovat ve středu tabulky. Především se chceme vyhnout sestupovým pozicím, abychom nemuseli bojovat o záchranu až do posledních kolo jako tomu bylo v předešlé sezoně.
Kdo patřil mezi pilíře vaší sestavy?
Nedá se říct, že bychom měli přímo pilíře sestavy, ale v posledních podzimních kolech se dostal do velmi dobré formy Marek Těžký, tak snad mu to vydrží i do jarní části. Velmi spolehlivé výkony podával rovněž zkušený stopér Jiří Lacuch.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který nejhorší?
Náš nejlepší zápas byl jednoznačně zápas na hřišti Březové. V tomto zápase jsme podali velmi zodpovědný výkon, jak v defenzivě, tak rovněž v ofenzívě a z toho plynulo velmi důležité a pro mnohé překvapivé vítězství. Proti Hlavnici jsme předvedli naprostý opak. Dalo by se říci, že v tomto zápase nám nefungovalo naprosto nic a Hlavnice toho dokonale využila.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
V lednu trénujeme jednou týdně ve štítinské tělocvičně. Od února chceme přidat sobotní výběhy s možností využití našeho hřiště, ovšem teprve uvidíme, co nám počasí dovolí.
Plánujete posílit mužstvo?
Mužstvo se snažíme především omlazovat, což se z části daří, ale je to čím dál tím víc těžší, protože mladých kluků hrajících fotbal je stále méně.
Koho vidíte za favority na postup?
Líbí se mi, jak hrají Těškovice a Vítkov. Myslím si, že se rozhodne mezi těmito dvěma týmy.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.