ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Viacheslav Pryvrattskyi. Předem bych se chtěl omluvit nejen za zpoždění článku, ale zároveň za gramatiku v textu, ovšem jak jistě pochopíte, Viacheslav je ukrajinské národnosti, rozhovor jsme neupravovali a čtete ho tak v originálním znění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak moc pro vás znamená vítězství v anketě o hráče kola?
Je mi velmi příjemné,děkuji všem, kteří pro mě hlasovali. Doufám, že hlasování se konaly v rámci zákona))
Jak jste se dozvěděl o vítězství v anketě?
Dostal dopis od UEFA
Myslíte, že má váš tým na postup do vyšší soutěže?
Nemůžu říct nic špatného o náš tým, protože všichni hráči čtou tento web (nechci problémů))). Ale vážně nám tam opravdu je na čem pracovat, ale pokud budete mít naše první hry a poslední v tomto kole, můžeme vidět, že jdeme správným směrem. Proto nevidím žádné překážky, aby se postupovat výše, vše záleží jen na nás.
Když by jste měl zhodnotit první polovinu sezóny, co všechno by jste nám k ni řekl?
Pokud se podíváte na místo v tabulce není špatné. Ale to jsou jen čísla, musíme ukázat dobrý fotbal, pro toho máme ještě hodně na čem pracovat. Tým pracovat připraven a to je nejdůležitější, tak prvnímu kruhu je možné dát plus.
Mohl by jste nám popsat svoji fotbalovou kariéru?
od 14 let začal hrát za FC Чехоград - tým mé rodné vesnice na Ukrajině. Hrál za oblast Dněpropetrovsk za FC ДРПБК - Dněpr Nyní můj agent nabídl smlouvu s FC Tisová a tady jsem
Jak se vám líbí atmosféra v klubu?
Atmosféra je velmi dobrá, kluci dobře přijali do klubu, je mi potěšením hrát s nimi na jednom poli. Dost, hodně chválit taky špatně.
Chtěl by jste někoho pozdravit?
Chtěl poblahopřát celému týmu za odvedenou práci, a všechny ty, kteří s naším klubem. A také gratuluji všem šťastný nový rok.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.