Dřív jsem hrával fotbal i hokej zároveň teďka se už věnuji jenom fotbalu prozradil na sebe nejlepší hráč 12.kola Ladislav Soukup

Nejlepšího hráče 12.kola jste zvolili záložníka ve službách SK Viktoria Úlice Ladislava Soukupa, který zvítezil s čtyřicetidevíti procenty hlasu před druhým Martinem Zemanem z Kralovic B a třetím Michalem Kováčem.Sice v zápase Ladislav Soukup neskóroval, ale měl několik slibných šancí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Od kolika let jste hrál fotbal?
To si přesně nepamatuji. Já jsem od mala hrál hokej na fotbal jsem chodíval jen párkrát . Začínal jsem asi tak jako všichni, nevím od kolika se začíná (smál se).
Takže jste hrál obojí?
Spíš hokeji jsem se víc věnoval. Hokej jsem hrál v Plzni a fotbalu jsem hrál za tu naší vesničku.
A teďka se věnujete jenom fotbalu?
Ano teďka hraji už jen fotbal.
Na jaké pozici hrajete?
Útočník. Záloha útok spíš
Co říkáte na stránky fotbalunas.cz?
Já si myslím,že je to dobrý nápad. My na ty stránky hodně koukáme s klukama a líbí se nám to, že se o sobě něco dozvíme víc.
Jaký hráč se vám líbí?
tak jak samozřejmě jako všem Messi,Ronaldo spíš bych si vybral toho Messiho. Ten se mi líbí víc ,ale jelikož jsem si nechal na dres udělat tu 45 tak se mi jeden čas líbíl Mario Balotelli, takže podle něj jsem si nechal dát tu 45. Líbilo se mi jak střílel ty góly a ty jeho oslavy, takový kuriózní.
Jaký je váš oblíbený klub?
Vyloženě oblíbený klub nemám. Podle toho v jaký soutěži. Ve Španělsku třeba ta Barcelona a v Anglii se mi líbí City ,Arsenal hraje tuhle sezónu dobře.
Jakou nohou kopete?
Jsem pravák, ale v poslední době jsem se naučil i tou levou kopat. Při pár mých gólech mi ta levá pomohla. Takže se teďka snažím hrát oběma i tou levou. V tom fotbale je to potřeba zapojovat i tu druhou.
Co říkáte na zápas proti Baníku Kamenný Újezd?
Minuly zápas v Kamenném Újezdu. Přijelo nás málo. Takhle jsem to nečekal, když jsem přijel na zápas, že nás bude takhle málo. Musel hrát i trenér plus kamarád, který nám dělá asistenta.Je to takový silnější kluk. Takže jsme přijeli v oslabené sestavě. Začali jsme špatně. dostali jsme nějaký dva tři góly. Pak jsme teda dali gól na 3:1.Pak mi tam pomezní mávnul offside. Dával bych gól na 3:2 což se nám moc nelíbilo. S klukama jsme se divili, co tam mává na tý lajně. Bohužel to rozhodčí písknul. Místo toho abychom dali na 3:2 tak jsme dostali na 4:1 pak už byl ten zápas takový nic moc.
Jak byste zhodnotil podzim této sezóny?
Tak podzim této sezóny jsme neměli vůbec špatný. Na to v kolika lidech jsme se scházeli tak se nám hodně zápasu povedlo. Pak nějaký zápasy jsme si bohužel prohráli samy ,který jsme měli vyhraný. Mysleli jsme si, že to bude lehká výhra. Podcenili jsme soupeře a dostali jsme gól a nemohli jsme ho dát. Oni to vzadu zavřeli vždycky. Takhle se nám pár zápasu nevyplatilo. Byli jsme z nich zklamání. Jsme stále tam někde na vrchu. Takže si myslím, že to jde.
Kdyby se vám povedlo být na prvním nebo druhým místě chtěli byste postoupit do vyšší soutěže?
Určitě bychom o tom uvažovali. To bychom si museli s klukama sednout a domluvit se a sehnat dva nebo tři lidi navíc, protože takhle jsme to už jednou udělali že nás bylo dost postoupili jsme do okresu a pak ty lidi přestali chodit. Jezdili jsme na zápasy v desíti,jedenácti lidech a prostě jsme se tu sezónu protrápili. Spadli jsme zase dolů takže to nebylo ono. Takže bychom si museli s klukama sednout a domluvit se ,ale určitě bychom o tom uvažovali kdyby se to podařilo.
Jaky máte cíl v živote ať už ve fotbale nebo v osobním životě?
Tak ve fotbale jsem od mala neměl nějaký cíl. Spíš si tak kopnout s klukama. Vydržet tam, kde je dobrá parta. Kde si mám co říct s těma klukama. Kde si zahraji pěkný fotbal, pokecám. V tom fotbale to nevidím nějak, že bych se chtěl dostat nahoru. Spíš to je o tý partě. A cíl v životě určitě si najít nějakou pěknou práci, která mně uživí. Aby byla dobře zaplacená a abych byl zajištěný do toho života. Uživit mně a mojí přítelkyni do budoucna. Takže to je takový můj cíl. Určitě chci zůstat s přítelkyni, co teďka jsem.
Co říkáte na svůj tým?
Jo určitě jsme tam dobrá parta. Bohužel je nás o trochu miň, jak jsem říkal chtělo by to o trochu víc lidi. Jinak parta dobrá. Bohužel se někdo najde, kdo je nemocný nebo v práci takže se to sejde, jak se to sejde. Občas se pohádáme, ale to většinou bývá, že je nás málo, protože se to kazí, ale pak si to vyříkáme a jsme v pohodě.
Jaký gól byl váš nejdůležitější v kariéře?
takhle si ty góly nepamatuji. Spíš se mi podařilo dvě sezóny zpátky dařilo dávat dva tři góly za zápas.To si myslím, že to byla hodně důležitá sezóna. To jsme taky byli na vrchu. Jinak takhle nejdůležitější gól takhle těžko říct.
Co jste říkal na to, že jste byl zvolen jako nejlepší hráč kola?
No když jsem se tam vůbec objevil tak jsem koukal, kdo mě tam nominoval. Těžko říct asi trenér. Tak jsem koukal, že jsem se tam objevil zrovna já když jsem nevstřelil ani branku. No a pak když jsem to vyhrál tak jsem měl radost z toho. Kluci mi posílali hlasy. Jak už jsem říkal my na ty stránky koukáme s klukama. Líbí se nám to hodně. Kluci tam hlasují. Jsme rádi že se nám to podařilo vyhrát dvakrát po sobě.
Co říkáte na trenéra? Jste s ním spokojený?
Jo jsme s trenérem spokojeni, ale občas na nás hodně řve, ale kluci ho berou. Je v pohodě. Dobrý chlap.
Děkuji mockrát za rozhovor, už jen můžu popřát, ať se vám daří nejen ve fotbale, ale i v osobním životě!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.