Rozhovor s hráčem 12. kola Tomášem Procházkou z týmu SK Kraslice -fotbal

Nejpovedenější zápas Tomáše Procházky za celou podzimní část ho posunul až do sestavy kola, kde nakonec s 27% hlasů celou anketu vyhrál. Tomáš byl v přestřelce s Lipovou nejlepším hráčem a podařilo se mu jeden gól dát a na jeden gól nahrát. Fanoušek Sparty a Barcelony s námi udělal rozhovor a Vy si jej můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáš Procházka, SK Kraslice - fotbal
Tomáši, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění hráče kola. Věděl jste, že jste byl v nominaci? A jak jste se dozvěděl, že jste vyhrál?
Děkuji :) O nominaci jsem věděl, když jsem slyšel, že jste o tom mluvil s trenérem, protože jsem byl u toho a o tom že jsem vyhrál mi nejprve psala kamarádka na facebooku.
Jak jste spokojen se svým výkonem, který Vás posunul až k vítězství v anketě?
Zrovna v tomhle zápase si myslím, že to byl můj nejlepší zápas na podzim, takže relativně spokojený jsem byl, cítil jsem se hodně dobře a dokonce jsem dal jeden gól a na jeden ještě nahrál, ale jsem hlavně rád, že jsme vyhráli a předvedli jsme dobrý výkon.
Poslední kolo je za námi, jak byste zhodnotil podzimní část? Jste na 10. místě, čekal jste, že budete v tabulce výš?
Čekali jsme, že budeme určitě výš, ale když se podíváme na tabulku, tak od 6. místa je to hodně našlapané, my na 6. ztrácíme jeden bod. Stanovený minimální cíl jsme ale splnili a 18 bodů jsme získali, chtěli jsme ale, aby to bylo lepší. Bylo to jako na houpačce, kolikrát jsme jeli na zápas v 11, 12 lidech a stalo se nám, že jsme museli dohrávat pro zranění v deseti hráčích. Zase se nám ale povedly i jiné zápasy třeba proti Lipové nebo proti Jáchymovu, který je hodně silný. Pak jsme dost zápasů ztratili hodně těsně, prostě jako na houpačce.
Když se ohlédnete za svojí kariérou, na co nejvíce vzpomínáte?
Nejvíce vzpomínám na dorostenecká léta, když jsem hrál dorostenecký krajský přebor za Rakovník, kde jsme měli výbornou partu a trenéra. Když jsem v dorostu končil, tak se nám podařilo vykopat divizi, což bylo super. Kvůli škole jsem v mužích hrál už spíše amatérsky a nejvíce vzpomínám na super partu v týmu SK Ohnivec Městečko a i když jsme spadli z 1.B třídy, tak na to vzpomínám velmi rád, protože parta tam byla opravdu skvělá.
Kde jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal v Roztokách u Křivoklátu, kde jsem vyrůstal, ale už od mladších žáků, jsem hrál za SK Rakovník, kde jsem prošel od žáků až po dorostenecká léta. V mužích sem šel potom zase zpátky do Roztoku, kde jsem hrál jeden rok, potom jsem hrál rok za Kněževes, dva roky zase v SK Ohnivec Městečko, potom jsem se odstěhoval do Kraslic.
Jakou třídu jste nejvýše hrál?
V mužích jsem se motal od okresního přeboru až po 1.A třídu. V dorostu jsem hrál krajský přebor.
Už se těšíte, až si od fotbalu odpočinete nebo jste ten, co chodí v zimě trénovat individuálně popřípadě si zahrát nějaké turnaje do haly?
Teď se upřímně těším na odpočinek, ale jak se znám tak mi to vydrží dva, max tři týdny. Vetšinou si dáme ty tři týdny pauzu a potom už si chodíváme jednou týdně zahrát fotbálek.
Bude Vás vítězství ještě něco stát, nebo už jste měli rozlučku a do jara se to zapomene?
No je to dost možný, že mě to bude něco stát, protože dokopnou máme teď v sobotu. Budeme hrát přátelské utkání s mistry světa lékařů, protože jeden z nich za nás hraje, tak jsme si s nimi domluvili přátelské utkání.
Jakému týmu ve fotbale fandíte?
Z našich fandím Spartě a ze světových fandím Barceloně :) Většinou fandím těm týmům, kde hrají čeští fotbalisti, v Anglii se nakláním k Arsenalu, kde přestoupil Petr Čech.
Ať se Vám vše daří a přeji mnoho dalších úspěchů.
Děkuji, mějte se nashle.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.