V zimní pauze bych rád zapracoval na fyzické kondici, plánuje Martin Skryja

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Stal jste se jim již podruhé. Komu vděčíte za hlasy?
Nejvíc hlasů mi dala asi Barča Havlenová. Je úžasná :) Dále pak určitě spoluhráči a spolužáci.
V zápase s Hartvíkovicemi jste sice vstřelil dva góly, ale k výhře to nepomohlo. Jak jste viděl zápas svýma očima?
Hartvíkovice nás fotbalově přehrávali, ale z tlaku si moc šancí nevytvořili. První gól byl tečovaný od našeho stopera, takže míč změnil směr a náš brankář neměl šanci. My jsme tolik ze hry neměli, ale každá naše šance byla nebezpečná. V prvním poločase se nám podařilo dvakrát vyrovnat a my jsme věřili, že by jsme si alespoň bod mohli odvézt. Bohužel ve druhém poločase přišla penalta, která nás srazila. Nevytvářeli jsme si šance a už jen za chodu dohrávali.
Můžete popsat Vaše gólové situace?
Při prvním gólu jsem dostal přihrávku od Mirka Mikysky na pravou stranu. Jednomu stoperovi jsem utekl, ale druhý mě z pravé strany dorážel. Nezbývalo mi nic jiného než zakončovat svojí slabší levou nohou. Brankář šel hodně rychle na zem, tak jsem ho lehce přehodil. Před druhým gólem letěl centr do vápna, někdo z našich hráčů hlavou prodlužoval za sebe. Stál jsem na penaltě úplně osamocený stačilo už jen do míče vložit hlavu. Jednoduše řečeno jsem stál v pravý čas na pravém místě.
Pamatujete si svojí první branku?
První gól za chlapy jsem dal proti Chlístovu. Šel jsem sám na brankáře a poslal míč kolem něj do brány. První gól v kariéře si už moc nepamatuji.
Máte nějaký rituál před zápasem?
Dobře se vyspat. :)
Na poslední chvíli jste se s Rudíkovem odlepili od spodních pater a začalo se dařit. Není trochu škoda, že je teď zrovna zimní pauza?
Díky pauze můžeme více potrénovat a připravit se na jarní část. Tak snad nám to pomůže k navázání dobrých výsledků z konce podzimní části.
Jak byste zhodnotil vystoupení Rudíkova v podzimní části soutěže?
Po prvních třech zápasech jsme měli na kontě 4 body za remízu proti Hartvíkovicím a výhru nad Chlístovem. Ovšem pak jsme 6 zápasů po sobě nebodovali a začalo to vypadat hodně černě. Pak ale přišel zlomový zápas proti Náměšti. Ta výhra nás nakopla a my jsme pak zvládli důležité zápasy proti Přibyslavicím a Blatnici. Doufám, že v jarní části navážeme na poslední zápasy.
Jaká byla týmová rozlučka?
Na týmové rozlučce jsem nebyl. Ale podle ohlasů to stálo za to.
Co čeká na Rudíkov v zimní pauze? Přijdou nějaké posily nebo doufáte, že se Okresní přebor podaří udržet se stávajícím kádrem?
Žádné posily nečekáme. Ale určitě se zlepší spolupráce mezi Ačkem a Béčkem.
Kdo je podle Vás aspirant na titul a kdo sestoupí?
Vrchní část tabulky je hodně vyrovnaná. Nebál bych se tipnout Hartvíkovice. Řekl bych, že Přibyslavice mají už jistý sestup, ale ještě můžou překvapit.
Jak budete trávit zimní pauzu?
Rád bych zapracoval na fyzické kondici. Takže dokud to půjde tak hlavně běh.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.