ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016- Jan Peterka

Jak jsme upozorňovali již ve středu odpoledne, hráčem kola se stal Jan Peterka, útočník z Tisové. Zde přinášíme slibovaný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak moc pro vás znamená vítězství v anketě o hráče kola?
Tak určitě…. Já to tak nějak čekal. Poslední dobou podávám famózní výkony a spoluhráči říkají, že se toho hodně ode mne naučili . (smích)
Jak jste se dozvěděl o vítězství v anketě?
Tak určitě….Hned mi volal Pavlík Vrba z repre a gratuloval mi. (smích)….prý se mi ještě ozve před ME 2016. (smích)
Poslední zápas jste podal dobrý výkon v zápase se Ctiboří, což vás posunulo do sestavy kola, čím byl pro Vás zápas tak dobrý?
Tak určitě….V první řadě za to mohou moje nohy a pak samozřejmě celý mančaft, který je teď v nejlepší formě. Nesmím zapomenout na plnou tribunu diváků, která mě hnala dopředu. (smích)
Co říkáte na ,,hattrick‘‘ vítězství v anketě o hráče kola, po Davidovi Gabčovi a Pavlu Haníkovi teď vy?
Tak určitě….Jak se říká…do třetice všeho dobrého. (smích)
Následující víkend hrajete ve Zhoři, Váš tým projde několika změny, i přesto by pro vás utkání nemělo být problém, nebo?
Tak určitě…. Jediný problém vidím to, že to je pěkně daleko (smích). Každopádně to je náš letošní poslední zápas, tak si ho hodláme náležitě užít a přivézt alespoň bod. (Smích)
Sleduji už několik týdnů atmosféru Vašeho klubu? Dokážete se povzbudit více než v předchozích letech, kdy se týmu tolik nedařilo?
Tak určitě…. Mančaft podává poslední dobou velice dobré výsledky a to se odráží na tom, že na hřišti i v kabině vládne pohoda. A hlavně nás táhnou diváci, kterých chodí na zápas průměrně 10. (smích)
Vzpomenete si na první gól ,který jste kdy dal?
Tak určitě…. Přesně si nevzpomínám, protože už je to hodně dlouho….asi dva roky. (smích)
Kdo je podle Vás největším adeptem na vítězství ve IV. Třídě?
Tak určitě….Pokaď Zhoř nezabere, tak je to vcelku jasné …Zetor (smích).
A závěrem, chtěl by jste někoho pozdravit?
Tak určitě…. V první řadě pana doktora který když mě porodil řekl, že ze mě bude jednou pan fotbalista (smích). Dále určitě celý zetorský mančaft včetně kluků z Ukrajiny, trenéra, předsedu, starostku a zaměstnance z místní samoobsluhy(smích). Ale velký pozdrav patří Michalu Foltasovi, který dělá pro celý Zetor maximum jak na hřišti tak i mimo něj.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.